Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Re: Wątek dla "Starych"
Ori jest tak niesamowicie zgrabniutka i taka proporcjonalna , ta główeczka i oczki <zakochana> <zakochana> przepiękna <serce> nie każdy musi być Pan Prokop <lol>
Perełeczka to moja Agilisowa ulubienica <zakochana> <serce> te łateczki <zakochana> <serce> <serce> <serce> pycholeczek <serce> <serce> apetycik <serce> <zakochana>
Perełeczka to moja Agilisowa ulubienica <zakochana> <serce> te łateczki <zakochana> <serce> <serce> <serce> pycholeczek <serce> <serce> apetycik <serce> <zakochana>
- stephanie
- Hodowca
- Hodowla: Dąbrowa*PL
- Kontakt:
O , zapomniałaś jeszcze o malutkich uszkach , a one często nie występują <lol> , ogonek też mi się wydaje być grubiutki i krótki <serce>stephanie pisze:Ori , co twoja pani mówi o tobieCZANKRA pisze:Tez mam to samo z PETITE FLEUR BRI f jest jak narazie mala i nie rosnie. Teraz jeszcze w klasie 11 jest OKI, ale co bedzie w klasie 09 i dalej <hm>Małe też jest piękne , taki mały kompakcik będzie bardzo dobry, pierwsze co widzę to jej fantastyczną głowę i perfekcyjne oczy , będzie tym czarować sędziów , może ma też coś jeszcze spupcio , czego na zdjęciach nie widać <roll>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Steniu, Ori jest naszą maskotką <lol> Jest cudna, krótka, zwarta i ubita, ale miniaturka jakiej jeszcze nie miałam <lol> Kolor też coraz ładniej wysycony, w takim odcieniu czekolady, jaki lubię, na szczęście mam kim dorabiać masę 8-)
Na wystawach za dużo jej nie naoglądacie, a szkoda
Oczywiście może się okazać, że się mylę, ale jak na razie wydaje mi się, że nie będzie nadawała się na wystawy, jest niezwykle delikatna i na wszystko wyczulona, zupełnie jak mama... Mam nadzieje, że damy radę zrobić licencję. Poza tym jest, obok Perełki, największym upierdliwcem w domu, przebiła nawet Negrę, przytula się i mruczy na okrągło, a ostatnio nauczyła się, jak Fado, prosić, żeby ją wziąć na ręce <lol>
Na wystawach za dużo jej nie naoglądacie, a szkoda
- Miss_Monroe
- Moderator
Co za cudo! Tak się akurat składa, że ja jestem miłośniczką czekoladowych maskotek i bardzo chętnie ją przyjmę <lol>Dorszka pisze:Pierwszy w Agilisowie brytyczyk - miniaturka <lol> Nie wiem, jak ja ją gdziekolwiek pokażę jako dorosłą, uważam, że niewiele urośnie, i zostanie taką czekoladową maskotką...
- stephanie
- Hodowca
- Hodowla: Dąbrowa*PL
- Kontakt:
Zaczynasz coraz lepiej mówić o Ori <serce> ha.ha.... , zdradż jeszcze więcej, ubita , czy to oznacza ,że ma grube kości ? Charakteru jak piszesz można tylko pozazdrościć i pomarzyć . Dorotko , cokolwiek napiszesz i tak będziemy się nią zachwycać i kochać, bo jest cudowną maskotką <serce> <serce> <serce>Dorszka pisze:Steniu, Ori jest naszą maskotką <lol> Jest cudna, krótka, zwarta i ubita, ale miniaturka jakiej jeszcze nie miałam <lol> Kolor też coraz ładniej wysycony, w takim odcieniu czekolady, jaki lubię, na szczęście mam kim dorabiać masę 8-)
Na wystawach za dużo jej nie naoglądacie, a szkodaOczywiście może się okazać, że się mylę, ale jak na razie wydaje mi się, że nie będzie nadawała się na wystawy, jest niezwykle delikatna i na wszystko wyczulona, zupełnie jak mama... Mam nadzieje, że damy radę zrobić licencję. Poza tym jest, obok Perełki, największym upierdliwcem w domu, przebiła nawet Negrę, przytula się i mruczy na okrągło, a ostatnio nauczyła się, jak Fado, prosić, żeby ją wziąć na ręce <lol>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Upierdliwcem <serce> <mrgreen> to jest to co jest najcudowniejsze
coś o tym wiem oj chyba Agilisowe skarby tak często mają <lol>
brązowa kuleczka jest rewelacyjna <serce> <serce> <serce> <zakochana> i jeszcze upierdliwiec
<serce>
brązowa kuleczka jest rewelacyjna <serce> <serce> <serce> <zakochana> i jeszcze upierdliwiec
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
To ona jest stworzona dla mnie, u mnie nikt nie chce na rączki, nawet jak ja się proszę <roll>
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Oj Soniu, to się zawsze tak wydaje, jak się u innych czyta <lol> Bohdan zaczyna uciekać na jej widok, bo do niego ma słabość szczególną, wykłada się na jego piersi kołami do góry, czółkuje zawzięcie, po czym w ekstazie zastyga, na jego piersi oczywiście, i ani się ruszyć <lol>Sonia pisze:To ona jest stworzona dla mnie, u mnie nikt nie chce na rączki, nawet jak ja się proszę <roll>
Steniu, kości drobne, ale mięśnie takie zbite, nie ważyłam jej dawno, ale waga na pewno mnie zaskoczy. Jak dotąd ta linia była taka "powietrzna", nawet siostra Lilka jest taka balonikowa, a Ori od początku jakby kamyczek miała w środku, takie mocne, "gęste" mięśnie, jej waga zawsze zaskakiwała.
Zapomniałam jeszcze Creme napisać - gen barankowania zachowany, jeszcze nie wiem, czy będzie jak mama Ino stawać na tylnych łapkach przy barankowych powitaniach, ale na razie wszystko na to wskazuje <lol>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
O matko ale cudeńka
oj tam oj tam upierdliwość jest wspaniała <lol>
oj tam oj tam upierdliwość jest wspaniała <lol>
- Agnes
Ori- mała filigranowa lubiąca miziańce czekoladka <serce> się powtórze, a co <mrgreen> ja jestem zakochana w niej na maxa!
Perla z każdym dniem/tygodniem, robi się coraz piękniejsza
Perla z każdym dniem/tygodniem, robi się coraz piękniejsza