Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem
-
kotku
Re: Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem
Tak, tak.. różowe noski są przesłodkie <zakochana> Piękny śnieżynek. Mam wrażenie, że ciągle się powtarzam, no, ale co ja poradzę no.. 
- bahi
Piękny śnieżynek <zakochana> i na żółtym tle od razu jakoś wiosennie się zrobiło
- ania1978
<mrgreen> to żółte to taka mata na stół pod talerz <mrgreen> jak widać to ulubiona miejscówka kota na stole <oops> a obiecałam sobie że jak kot z nami zamieszka to na stół mu włazić nie pozwolę <strach> moje postanowienie po 5 minutach legło w gruzach
doszłam do wniosku że to bezcelowe go wyganiać bo i tak będzie właził a latem w upały to mu chłodniej w doopcie było bo stół szklany <rotfl>
- bahi
Racja, Rosie u nas na stoliku kawowym w salonie, który na górze ma szybę położoną, też lubi się wylegiwać i chłodzić!
I też nie mieliśmy pozwolić jej wchodzić na stół ale cóż.... na szczęście przy gościach nie próbuje wskakiwać bo my już przyzwyczajeni jesteśmy, że kawę, obiad czy cuś jemy w towarzystwie kota!
I też nie mieliśmy pozwolić jej wchodzić na stół ale cóż.... na szczęście przy gościach nie próbuje wskakiwać bo my już przyzwyczajeni jesteśmy, że kawę, obiad czy cuś jemy w towarzystwie kota!
- Molly
Co za kolor, idealnie bielutki - piękny
! Nie mogę się napatrzeć <zakochana>
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Sliczny, zawsze podobały mi sie białaski :-)
- margita
- Agilisowy Rezydent
Gacuś ... jesteś przepiękny ... taki bialutki ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
co do stołu - to chyba jak wszędzie ... założenia były ale szybko legły w gruzach ... <lol>
całe szczęście, że te nasze futerka są tak inteligentne i przy gościach na stół nie wchodzą ... dbają jednak o nasz dobry wizerunek ... <lol> <lol> <lol>
co do stołu - to chyba jak wszędzie ... założenia były ale szybko legły w gruzach ... <lol>
całe szczęście, że te nasze futerka są tak inteligentne i przy gościach na stół nie wchodzą ... dbają jednak o nasz dobry wizerunek ... <lol> <lol> <lol>
- yamaha
- Genius Loci
margita pisze: co do stołu - to chyba jak wszędzie ... założenia były ale szybko legły w gruzach ... <lol>
- Aga12
Gacuś - jaki on biały,jaki puchaty,jaki śliczny,no cudo po prostu <zakochana>
- kosanna
Białe koty, jak i czarne też mają w sobie coś magicznego jakby były nie z tego świata takie <aniołek> <serce> Dobry duszek! <zakochana>