Hagrid BLH a
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Hagrid BLH a
Szybko się Puchatek zaaklimatyzował w nowym domku :-)
Słodki miś <zakochana>
Słodki miś <zakochana>
- bahi
Witaj Hagridku w domku! Piękny jesteś!
- Molly
Cześć Hagridku
Strasznie mi się podobasz budrysie <zakochana>
- wb_płock
śliczności...no i długowłosy <zakochana>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Fajnie, że tak ekspresowo się wkomponował w Waszą rodzinkę. Piękny kocurek <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- alillah
Najbardziej mnie cieszy, że kotek lubi czesanie! Sam brzuch nadstawia do wyczesywania, a jak jeden bok wyczesany, to się przekręca na drugi <mrgreen>
Poza tym, dobrze że mam jeszcze wolne w lutym, bo kocina taka spragniona głaskania i miziania, że nie wiem kiedy znalazłabym dość czasu, żeby go wymiziać. A głaskać go trzeba NIEUSTANNIE. Ja się tu naczytałam, że brytki są dość niezależne i nie zawsze skore do pieszczot a Hagrid-przylepa łasi się do wszystkiego co się rusza hahaha, nawet do mojej mamy, która z przyczyn niewiadomych nie lubi kotów i się ich boi.
Poza tym, dobrze że mam jeszcze wolne w lutym, bo kocina taka spragniona głaskania i miziania, że nie wiem kiedy znalazłabym dość czasu, żeby go wymiziać. A głaskać go trzeba NIEUSTANNIE. Ja się tu naczytałam, że brytki są dość niezależne i nie zawsze skore do pieszczot a Hagrid-przylepa łasi się do wszystkiego co się rusza hahaha, nawet do mojej mamy, która z przyczyn niewiadomych nie lubi kotów i się ich boi.
- Coffifi
- Agilisowy Rezydent
Super, ze tak szybko sie zaklimatyzowal no i graztuluje miziastego brytka !
Wiecej
oczywiscie 
Wiecej
- Grażyna
- Hodowca
- Hodowla: NAGADA*PL
- Kontakt:
Bo brytek długowłosy jest naprawdę szczególnym rodzajem brytka - chyba mniej niezależnym, niż krótkowłosy, więc zachowanie Hagrid jest jak najbardziej uzasadnione.alillah pisze: Ja się tu naczytałam, że brytki są dość niezależne i nie zawsze skore do pieszczot a Hagrid-przylepa łasi się do wszystkiego co się rusza hahaha, nawet do mojej mamy, która z przyczyn niewiadomych nie lubi kotów i się ich boi.
A mama... przyjdzie czas, że przestanie bać się kotów, a Hagrid zajmie szczególne miejsce w jej pamięci. Moja szanowna rodzicielka, kiedy dowiedziała się, że będę miała koty, pokazała na czole, co o mnie myśli <lol> Teraz nie ma rozmowy z nią, żeby nie zapytała- a jak koty? I Twoja mama zachoruje na brytozę, to choroba nieunikniona i dopada każdego <ok>
Mizianki dla ślicznego puchatego kota
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Śliczny <zakochana>