Iga
- arachnea2012
Re: Iga
Dziekujemy
Ige chyba za niedlugi bedzie musiala czekac sterylka... oczekujemy nieprzespanych nocy
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Witam Cię bardzo bardzo serdecznie i cieplutko
Bo nie dość, że zarejestrowałaś się na forum w dzień moich urodzin, to jeszcze mieszka u Ciebie siostra mojego Bazyla <mrgreen> (a ściślej Ikara Srebrny Pył).
- arachnea2012
No ja nie wierze wlasnym oczom
cudowna wiadomosc - ciekawa jestem ktora z nas pierwsza dusila jego piekne futerko, bo byl on tez na naszych rekach (a dokladnie mojego drogiego mezusia, ktory byl nim zauroczony). Iga ma braki w kontaktach z innymi kotami - powinysmy sie spotkac zeby mogla troche poprzebywac z Bazylkiem 
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
<mrgreen> na pewno Ty pierwsza.
Jak ja pojechałam pierwszy raz go zobaczyć, to Iga była już zarezerwowana. Nawet mi jej Pani Ewa nie pokazała
Pewnie wiedziała co robi, pewnie nie raz ktoś przyjechał po jednego kotka, a zakochiwał się w innym.
Mojemu TŻ podobał się ten kremowy kocurek.
Jak ja pojechałam pierwszy raz go zobaczyć, to Iga była już zarezerwowana. Nawet mi jej Pani Ewa nie pokazała
Mojemu TŻ podobał się ten kremowy kocurek.
- arachnea2012
My mielismy kilka roznych pomyslow - Bartek dusil kocurki (kremowego, pointa i waszego) a ja powiedzialam ze Iga i koniec. Ale fajnie, ze mamy tu braciszka Iguni 
- arachnea2012
W piatek moja krolewna zostala wysterylizowana. Niebawem dodam nowe zdjecia mojego sloneczka