Tiffany
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Tiffany
Kochana koteczka, nie dość, że pielęgnuje w chorobie to jeszcze sprzątać pomoże. No poprostu skarb :-)
- margita
- Agilisowy Rezydent
oj wypiękniała i wydoroślała dziewczynka ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
pozy w rozecie superowe ... <mrgreen>
no i skarb nieoceniony <lol> przesłodka jest ...
pozy w rozecie superowe ... <mrgreen>
no i skarb nieoceniony <lol> przesłodka jest ...
-
kotku
Proszę, proszę jaka z Tiffci wspaniała przyjaciółka <mrgreen> Zaopiekuje się w chorobie, pomoże posprzątać. Nie no, jestem pod wrażeniem. Mam nadzieję, że jakaś nagroda ją za to spotkała? <gwiżdże>

- zuzuzanta
Oczywiście, że nagrody są, a teraz jeszcze wpadnie jej dodatkowy bonus w postaci drapaka :-)
-
kotku
No to pięknie
Ja też teraz odkryłam wątek z tymi drapakami tylko moje chłopaki po dzisiejszej demolki na nagrodę nie zasługują... ale co tam. Miłość ponad wszystko <serce>
I potem mam nadzieję doczekamy się zdjęcia Tiffany na drapaku!
I potem mam nadzieję doczekamy się zdjęcia Tiffany na drapaku!
- zuzuzanta
Obiecuję, że zdjęcie będzie
- zuzuzanta
Przedwczoraj odwiedziłyśmy weterynarza. Przyznam się szczerze, że zawiozłam Tiffi do przychodni trochę z wygodnictwa. Nadszedł termin odrobaczenia, ostatnim razem sama podałam jej tabletkę, ale ile było przy tym gimnastyki to tylko ja i Tiffcok wiemy. Tym razem stwierdziłam, że zostawię to profesjonalistom. Przy okazji wet zważył kruszynę, choć nie wiem czy "kruszyna" to właściwe określenie. Tiffi waży 5 kg. Wagę ma słuszną, ale bez zbędnych tłuszczykowych kumulacji (tak przynajmniej stwierdził wet).

Na ostatnim zdjęciu widać, jak niesamowicie Tiffka uwielbia zabawki <lol> , w zasadzie mogłyby dla niej nie istnieć.

Na ostatnim zdjęciu widać, jak niesamowicie Tiffka uwielbia zabawki <lol> , w zasadzie mogłyby dla niej nie istnieć.
- Molly
WIdać zabawki mają dla inne inne przeznaczenie - np. elemnt dekoracyjny na fotce, przy którym Tiffany jeszcze ładniejsza <lol>
W życiu bym jej nie dała 5 kg <shock>
W życiu bym jej nie dała 5 kg <shock>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Bardzo zgrabna kicia <zakochana> A zabawki... cóż, zabawki są dla maluszków a Tiffcia to całkiem poważna panna :-)
- Fili_B
<lol> rzeczywiście ten błysk w oku na widok zabaweczki- bezcenny <lol>