ENRIKO ARNIKA*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Piękny Rikuś to i zdjęcia ładne.Najlepsze to całkowity luz i zwisające łapki <lol>
Awatar użytkownika
DjDario
Kontakt:

Post autor: DjDario »

mimbla pisze:Pozycja z trzech ostatnich zdjęć jest dla mnie zupełnie niezrozumiała. U nas Ozz tak lubi spać. Może przy odszczelnionych oknach wietrzy sobie w ten sposób futro pod pachami? Nie wiem...

Coś go ten maj rozleniwił, same statyczne zdjęcia, wariacje na temat pozycji leżącej <lol>
Nasz nieczęsto tak się wyciąga ale wtedy do zdjęcia tak mi akurat zapozował. Okna superszczelne więc też nic nie dmucha - ot tak chciał chyba się ponaciągać na wszelkie sposoby. To seria zdjęć z tych "śpiących" chwil. W kolejnych dniach wstawię fotki te ze spacerków po ogrodzie ;-))
Awatar użytkownika
DjDario
Kontakt:

asiek pisze:Piękny Rikuś to i zdjęcia ładne.Najlepsze to całkowity luz i zwisające łapki <lol>
A właśnie to jest ciekawe. On tak na tym oparciu fotela zawsze sobie leży kiedy razem z żoną jemy sobie kolację lub pijemy wspólną popołudniową kawę. Wtedy Rikuś wskakuje na oparcie fotela i nam wiernie towarzyszy, przyjmując postać zagłówka <lol>
eve

Post autor: eve »

ale cudaśny na oparciu fotela, a w pokrowcu na laptopa też i moje kociambry lubią pospać. Super :-)
Awatar użytkownika
martha

Post autor: martha »

Boski taki rozłożony <lol>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Chyba telepatycznie Was ściągnęłam, ostatnio Enriko nie wychodzi mi z głowy, i tak sobie myślałam, że już musi być z niego ogrom kochanego ciała :)

I jaki dostojny!
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Piękny fitness ala bri <mrgreen>
Awatar użytkownika
kesja
Hodowca

Post autor: kesja »

wyrósł pieknie :kwiatek:
Awatar użytkownika
Ania i Krzyś
Kontakt:

Post autor: Ania i Krzyś »

Rikuś w postaci zagłówka świetny! Nigdy nie spadł z fotela? :-D

Pozdrawiamy
Awatar użytkownika
DjDario
Kontakt:

Dziękujemy! :ok: No wyrosło mu się, ale trudno się dziwić gdyż w sierpniu obchodzi swoje 3 urodzinki! Ależ ten czas szybko biegnie. A pomyśleć że kiedyś musiał biedak się połamać i przejść operację we Wrocławiu... :-( Na szczęście to już odległa przeszłość, choć jak widać mocno utkwiła w pamięci kota, bo ten ani myśli patrzeć a co dopiero wdrapywać się na barierkę z której wtedy spadł na schody. Teraz ten nasz kochany pieszczoch bardzo zżyty jest z nami, a po urazie łapki nie ma już żadnego śladu. No i oczywiście w kwestii żywienia nic się nie zmieniło - nadal nie lubi suchej karmy <lol>
Pozdrowienia serdeczne dla wszystkich brymisiowych futer i ich wspaniałych opiekunów ;-))

PS. Właśnie nadrabiamy lekturę w ten wolny dzień i czytamy Wasze wszystkie wątki i tematy...
Zablokowany