Alicia
- bahi
Re: Alicia
Przepiękna Alicia! Uwielbiam ją!
P.S. ciekawam tego aparatu bo sama mam na niego chrapkę więc ucz się szybciutko i poproszę o opinię
P.S. ciekawam tego aparatu bo sama mam na niego chrapkę więc ucz się szybciutko i poproszę o opinię
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Yolu to teraz w końcu będziesz nas zasypywać fotkami Alicii :-) Piękna z niej koteczka <serce>
Ja jeszcze prywatnie uśmiechnę się do Ciebie o fotki, bo ten model aparatu mocno z Pawłem rozważamy. We wszelkich rankingach jest w czołówce, ale niektórzy narzekają na jakość zdjęć robionych na automacie. Pozostałe funkcje ponoć ma super.
My mamy starutki już model Sony DSC-H1 i chcemy go w najbliższym czasie zmienić.
Ja jeszcze prywatnie uśmiechnę się do Ciebie o fotki, bo ten model aparatu mocno z Pawłem rozważamy. We wszelkich rankingach jest w czołówce, ale niektórzy narzekają na jakość zdjęć robionych na automacie. Pozostałe funkcje ponoć ma super.
My mamy starutki już model Sony DSC-H1 i chcemy go w najbliższym czasie zmienić.
- Yola
- Kontakt:
Nie oszukujmy sie - taki ze mnie fotograf jak z kociej *upy trabka. Jak na moje potrzeby, i mozliwosci, aparat jest OK. Na pewno lepszy niz ten, ktory mam w telefonie, ale jesli o jakosc zdjec chodzi, na pewno gorszy niz lustrzanka. Nie ostrzy tak dobrze, a ja jeszcze nie do konca opanowalam reczne ostrzenie (no i tak szczerze, jak sie ma -8 dioptrii to nawet w kontaktach troche trudno wyostrzyc obraz tak, zeby to co ostre jak zyleta na wyswietlaczu aparatu bylo rownie ostre na monitorze).
Nie bardzo mam kiedy cykac te fotki, bo pogoda "fotografow" nie rozpieszcza (tu akurat bez roznicy, czy to kompakt, czy lustrzanka, w dziennym swietle fotki z obu sa super).
Koci profilek: swiatlo sztuczne (zarowka o cieplym swietle), fotka z automatu.

Kocia dupcia: te same warunki oswietleniowe, tez automat.

Zachod slonca: automat + zoom

Zachod slonca: maksymalny zoom

Nie moge sie doczekac, zeby zrobic fotki samolotom, niestety pogoda nie sprzyja (chmury za nisko
) moze kiedys zrobie fotke polskiego Dreamlinera... jak juz kiedys jakis wystartuje <mrgreen>
Nie bardzo mam kiedy cykac te fotki, bo pogoda "fotografow" nie rozpieszcza (tu akurat bez roznicy, czy to kompakt, czy lustrzanka, w dziennym swietle fotki z obu sa super).
Koci profilek: swiatlo sztuczne (zarowka o cieplym swietle), fotka z automatu.
Kocia dupcia: te same warunki oswietleniowe, tez automat.
Zachod slonca: automat + zoom
Zachod slonca: maksymalny zoom
Nie moge sie doczekac, zeby zrobic fotki samolotom, niestety pogoda nie sprzyja (chmury za nisko
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
No i testy calkiem całkiem
i życzę Ci tej wymarzonej fotki 
- wb_płock
Alicia <zakochana> cudeńko
a zachód słońca piękny
a zachód słońca piękny
- Witcha
piękna jak zwykle... a aparat - cudo zdjęcia działa (nie ujmuję autorce umiejętności!!! )
Alicia ma w prawym uchu 96 włosków ;p tak dobre zdjęcia robi aparat 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Piękne zdjęcia, zachód słońca <zakochana>
- margita
- Agilisowy Rezydent
zdjęcia super ...
a Alicia to po prostu gwiazda ... ile ona ma futerka ... ach ... <zakochana>
a Alicia to po prostu gwiazda ... ile ona ma futerka ... ach ... <zakochana>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Yolu dzięki za kolejne fotki :-) Fajnie wyszły
A Alicia, tak jak napisała Margi - gwiazda! Do niej po prostu inne określenia nie pasują :-)
A Alicia, tak jak napisała Margi - gwiazda! Do niej po prostu inne określenia nie pasują :-)
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Alicia <serce>
Takiego długowłosego brytyka mogę mieć :-)

Takiego długowłosego brytyka mogę mieć :-)