Iga

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Kapitalny ma balkon! Ale byłoby fajnie jakby sąsiedzi też mieli kota! <diabeł> Głaski dla kocinki! <serce>
Awatar użytkownika
Madziowa

Post autor: Madziowa »

Witaj, śliczna kicia. Pyszczek ma taki "mądry" hehehhe. Ale balkon to bomba :)
Awatar użytkownika
arachnea2012

Post autor: arachnea2012 »

kosanna pisze:Kapitalny ma balkon! Ale byłoby fajnie jakby sąsiedzi też mieli kota! <diabeł> Głaski dla kocinki! <serce>
No wiec wyobrazcie sobie Moje Drogie, ze moi sasiedzi maja dwa koty perskie i musza je trzymac w domu. To czego sie dowiedzialam kompletnie mnie zamurowalo. No wiec ten wlasnie sasiad z ktorym mam laczony balkonik (widac niska scianke do ktorej nie dochodzi siatka mojego zwierza) mial zalozona podobna siatke 5 lat temu i kazano mu ja zdjac, bo "sprawia zle wrazenie zewnetrzne budynku". Ponoc jesli sasiada nie podoba sie pomysl to moga doniesc do agencji ktora opiekuje sie budynkiem i wtedy wynajmujacy jest zmuszony do podporzadkowania sie, gdyz wynajmowany balkon (nalezacy do mieszkania) jest wynajmowany (UWAGA, bo padniecie ze smiechu) tylko do wysokosci barierki :haha: Ja dobrze zyje z sasiadami :piwo: :party: i wszyscy maja zwierzeta :kotek: :pies: , wiec nie powinno byc takich problemow, a jak ktos podskoczy to reszta nie bedzie mu dluzna :axe: :bicz: < ah te male wioski z babuszkami wokolo i emerytami palacymi fajki i cygara w ogrodkach > Narazie Iga jest najbardziej pokojowym kotem w okolicy, reszta sie leje, ze az klaki pryskaja a ona siedzi i patrzy z takim spokojem w oczach :D
Awatar użytkownika
arachnea2012

Witamy po dlugiej przerwie :) Niedawno odwiedzilismy Igowych hodowlanych wlascicieli i jej spokoj zaskoczyl wszystkich (oczywiscie w stosunku do kotow i psow nie byla taka spokojna bo osyczala i omruczala kazdego obcego futerkowca, no ale... ;) ).

Prezentujemy dzisiejsze zdjecie sprzed... 5 minut :)

Obrazek

Pozdrawiamy,
A, B i I
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Śliczna dziewuszka :)
Awatar użytkownika
SHEszunia

Post autor: SHEszunia »

Urocza panieneczka :kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Jaka duuuuza <shock>
I szczuplutka - taka dostojna <zakochana>
Awatar użytkownika
arachnea2012

yamaha pisze:Jaka duuuuza <shock>
I szczuplutka - taka dostojna <zakochana>
Yamaha, robi sie z niej powoli kuleczka - od kiedy wychodzi na balkon i "poluje" na sikorki (mentalnie) to je dwa razy tyle co kiedys, ale to moze ten okres zimowy tak na nia wplywa :) Chcielismy zrobic Idze niespodzianke i dokubic jej brata, ale niestety okazalo sie ze zostal sprzedany - ktos nas wyprzedzil :/
Awatar użytkownika
SHEszunia

Post autor: SHEszunia »

Znajdzie się i koteczek idealny i pisany dla Was
Awatar użytkownika
Fili_B

Post autor: Fili_B »

aaa drugi kociak <ok> zazdroszczę!! <roll>
a Iga dorośleje z dnia na dzień!!
Zablokowany