Calissi i Homer :) moje kochane kuleczki :)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
-
Emelka
Nic nie szkodzi 
Może asiak powiesz mi coś więcej o charakterze rosyjskich kociąt ?
ja w sumie przeczytałam całe forum ale może jednak są jakieś znaczne różnice w charakterze?
Jednak, cieszymy się że i Calissi i Homerek nie uciekają od nas, Homerek jest trochę bojaźliwy, ale są przy nas, kręcą się, a Calissi oczywiście przy TŻ
teraz Homerek położył się bliżej na przeciwko Calissi i zasnął mimo że na niego buczała, jak ona zobaczyła że on śpi to i ona zasnęła. Homerek jest mimo wszystko dosyć odważny, tyle razy Calissi go osyczała ofukała i buczała a on i tak widać że chętnie by podszedł ją powąchać 
Ach co to będzie? <?>
Może asiak powiesz mi coś więcej o charakterze rosyjskich kociąt ?
Jednak, cieszymy się że i Calissi i Homerek nie uciekają od nas, Homerek jest trochę bojaźliwy, ale są przy nas, kręcą się, a Calissi oczywiście przy TŻ
Ach co to będzie? <?>
- yamaha
- Genius Loci
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Emelko, jak wiesz, każdy kot jest inny
Nie napiszę nic nowego, poza tym, co z pewnością czytałaś o kotach rosyjskich
U mnie Majeczka jest spokojną koteczką, natomiast Kacperek jest wszystkiego ciekaw, wszędzie musi być, wszystko zobaczyć, dotknąć , powąchać. Majunia często tylko go obserwuje, taka z niej grzeczna dziewczynka. Także trafiły mi się dwa rózne charakterki
Kacperek lubi się przytulać, Majuni najlepiej nie dotykać, żeby jej nie ubrudzić <lol> Takie są moje stworzonka kochane <serce> <serce>
-
Emelka
- yamaha
- Genius Loci
O rany, Homerek jest przecudny przeslodki przekuleczkowy <zakochana>
Co za misio piekny ! (a juz na drugiej, znaczy jego pierwszej, fotce, to odplywam jaki slodziak <zakochana>
A Cali to w takich "moich" idealnych kolorkach.... szczuplaczek modelka, z ta mordka slodka ze zacalowalby czlowiek <zakochana>
Sliczny masz duecik
Co za misio piekny ! (a juz na drugiej, znaczy jego pierwszej, fotce, to odplywam jaki slodziak <zakochana>
A Cali to w takich "moich" idealnych kolorkach.... szczuplaczek modelka, z ta mordka slodka ze zacalowalby czlowiek <zakochana>
Sliczny masz duecik