Albert i nie tylko

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Mała Milagros ma już domek zaklepany - chyba super domek bo Pani chce najbrzydszego (ona przecież nie jest brzydka <zły> ) najsłabszego, najbardziej chorego potrzebującego kota, którego nikt inny by nie chcial.
Milagros jeszcze sama nie je choc ma 6-7 tygodni i jest znowu na antybiotyku bo miała biegunkę, a domek sie o nia pyta, interesuje i czeka <serce>

Reszta chyba jutro będzie miała mnóstwo ogłoszeń - ktos ma powstawiać, więc mam nadzieję że chociązż 3 szybko znajdą dom - bo juz nie ogarniam ich wszystkich <shock>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Przecudne zdjęcia, kociaki wspaniałe <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Jak wspaniale te malce trafiły. Ty z sercem na dłoni i taka adopcyjna kocia rodzina wspaniała, super fotki.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Jak miło zobaczyć taką symbiozę i miłość na fotkach <zakochana>
Wujkowi Albercikowi należy się wielki medal za taką cierpliwość i miłość okazywaną maluszkom. Trzymam kciuki za zdrówko kociaczków i za odpowiedzialne i wspaniałe domki dla nich <ok>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Esencja kociej miłości <zakochana> <zakochana> <zakochana> cudowne zdjęcia, takie ciepłe, przytulaste, wspaniałe <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Wielki szacun za to co dla nich robisz :kiss:
Awatar użytkownika
Ania

Post autor: Ania »

O jejku, jaki wujek kochany.
Super malce.
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Ale wujcio Albercik świetnie się zachował :kotek: Bardzo miło widzieć takie zdjęcia :ok:

Trzymam kciuki za nowe domki <ok>
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Ojejku jejku. Jak mnie długo nie było, a tu takie cuda poukrywane, ale już wszystkiego się dowiedziałam i wyczytałam. Jakie kochane małe kociaki! Oczu nie mogę oderwać! <serce> <serce> <serce>
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Hannah jesteś niesamowitą osobą! Wielki szacunek! <serce>

Tak sobie myślę, że Albert to pełni w stadzie rolę mamy! A Dorian, to jest dominujący samiec alfa, więc nie może się spoufalać z resztą towarzystwa, musi trzymać wszystkich na dystans, żeby nikomu nawet na myśl nie przyszło zachwiać jego pozycją i od czasu do czasu musi też niestety komuś dołożyć dla przykładu!

Tort z polnych myszek od Meg dla Duffy! <serce>

A poza tym to, nie mogę teraz opuścić Twojego wątku, bo przecież masz u siebie małego, czarnego kocurka! :kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Hannah2 pisze:Mała Milagros ma już domek zaklepany
Pewna jestes, Hannah, ze uda Ci sie ja oddac komus ? <lol>

<ok> za domki dla wszystkich maluchow i <pokłon> dla Ciebie !
Zablokowany