Żwirek
- Miss_Monroe
- Moderator
Mago przyznam, że sama chciałam to napisać jakiś czas temu. Od zawsze kupowałam żwirek Cat's Best Eco Plus w opakowaniach 10 litrowych. Ostatnio wydawało mi się że jakoś więcej zużywam żwirku niż zwykle, ale myślałam, że jakieś głupoty sama sobie wmawiam i na wystawie z tego powodu kupiłam opakowanie 40 litrów. Teraz się zastanawiam, czy na prawdę mam tyle, ile jest podane na opakowaniu. Producent chyba wyszedł z założenia, że jak pooszukuje "trochę" klientów to może przejdzie to bez echa
Wierzyć się aż nie chce jaki ludzie mają tupet
!
-
agnieszka4100
Kota mam od niedawna i wszystkie zakupy robię w sklepie internetowym KAR-MA.pl. Na stronie mają podział na worek 10L i 7L. http://www.kar-ma.pl/dla-kotow-pielegna ... 133_1.html z ciekawości poszukałam na stronach innych sklepów internetowych i niestety gdzie indziej nie znalazłam takiego podziału.
- GOSIA
Kupuję Cats best eco plus od jakiegoś czasu w sklepie stacjonarnym firmy KAR-MA i na początku sierpnia dostałam informację o tym, że producent wycofał opakowania 10l. i zostają tylko 7, 20 i 40 litrów. Tutaj macie link do nowego opakowania.
http://www.kar-ma.pl/dla-kotow-pielegna ... _3131.html
Ja dostałam nowe opakowanie z mniejszą zawartością i niższą ceną. Jakość ta sama. Też ubolewam, że nie będzie 10l. Ale mnie nikt nie oszukał.
Aż nie chce się wieżyć, że producent wywinął taki numer <strach>
Zastanawia mnie skąd ta różnica w wadze 10 litorwych worków podawana przez animalię (5,34 kg) i zooplus (4,5 kg). Czy na PL wsypują co innego do worków niż na Niemcy?
W sobotę będę odkopywać stare zapasy żwirku z piwnicy to aż zważę
http://www.kar-ma.pl/dla-kotow-pielegna ... _3131.html
Ja dostałam nowe opakowanie z mniejszą zawartością i niższą ceną. Jakość ta sama. Też ubolewam, że nie będzie 10l. Ale mnie nikt nie oszukał.
Aż nie chce się wieżyć, że producent wywinął taki numer <strach>
Zastanawia mnie skąd ta różnica w wadze 10 litorwych worków podawana przez animalię (5,34 kg) i zooplus (4,5 kg). Czy na PL wsypują co innego do worków niż na Niemcy?
W sobotę będę odkopywać stare zapasy żwirku z piwnicy to aż zważę
- arachnea2012
A wiecie co... do mnie wlasnie wczoraj przyszla paczka z workiem Cat's best 40L z zooplusa - rodzice maja mi ja jutro przywiezc, ale zadzwonie do mojej mamy i poprosze zeby zerknela ile wazy. A przy okazji moge tez sprawdzic czy na niemcy idzie inna ilosc w workach, bo bede robic dzisiaj wieczorem zakupy to poprosze kasjerke zeby zwazyla worek 10L Eco plus.
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Być może jest tak, jak sugerowała Sonia, że zostały im opakowania 10l i takie puścili na rynek z mniejszą zawartością. Mogli chyba zrobić takie naklejki na opakowaniach, że inna pojemność worka jest.
Pozostaje mieć tylko nadzieję, że to wpadka producenta, a nie celowe matactwo. I teraz ciekawe ile tego poszło na rynek. Jeszcze jak sprzedawca uczciwy i powie w czym rzecz to fajnie, a jak będzie wmawiał, że to to samo co było...
Pozostaje mieć tylko nadzieję, że to wpadka producenta, a nie celowe matactwo. I teraz ciekawe ile tego poszło na rynek. Jeszcze jak sprzedawca uczciwy i powie w czym rzecz to fajnie, a jak będzie wmawiał, że to to samo co było...