Albert i nie tylko
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Hannah2
Zanosi sie na to, że wszystkie maluchy zdrowe i przeżyją.
Starsze już załatwiają sie do kuwetki, jedzą z miseczek, biegają (najchetniej biegałyby po całym mieszkaniu ale na razie mają do dyspozycji 1 pokój a większość czasu w dużej klatce).
Są coraz bardziej sprytne, wchodzą po nogawkach i po zrolowanym dywanie <shock> z którego 1 wlazła na komodę i ... spadła <strach> , dywan wyniosłam

Wdrapują sie wszędzie:

a ich przyrodnia siostrzyczka nie jest już pełzającym płazikiem, tylko zaczyna przypominać kota i staje juz na własnych nóżkach <ok>

Moje koty czasami do nich wchodzą i sa bardzo zainteresowane, zero agresji, tylko najstarszy Dorian, jak zwykle ma focha i wszystko skupia sie na moim najukochańszym białym Duffim
obrywa częściej niż zawsze
juz nie wiem co na to poradzić?
Feliwaya miałm podłączonego jak był Max i nic nie pomagało, może karma calms?
Starsze już załatwiają sie do kuwetki, jedzą z miseczek, biegają (najchetniej biegałyby po całym mieszkaniu ale na razie mają do dyspozycji 1 pokój a większość czasu w dużej klatce).
Są coraz bardziej sprytne, wchodzą po nogawkach i po zrolowanym dywanie <shock> z którego 1 wlazła na komodę i ... spadła <strach> , dywan wyniosłam

Wdrapują sie wszędzie:

a ich przyrodnia siostrzyczka nie jest już pełzającym płazikiem, tylko zaczyna przypominać kota i staje juz na własnych nóżkach <ok>

Moje koty czasami do nich wchodzą i sa bardzo zainteresowane, zero agresji, tylko najstarszy Dorian, jak zwykle ma focha i wszystko skupia sie na moim najukochańszym białym Duffim
juz nie wiem co na to poradzić?
Feliwaya miałm podłączonego jak był Max i nic nie pomagało, może karma calms?
- Hannah2
Założyłam im wątek na adopcyjnym + apel o pomoc dla kotów ratowanych ze schroniska.
W samej lecznicy jest dług na kilkaset zł.
viewtopic.php?p=186809#186809
Jest też bazarek na miau.pl - sa fajne miseczki dla kotów Puriny, kiedyś ktoś tu na forum chciał takie, ale nie pamietam kto:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=145893
W samej lecznicy jest dług na kilkaset zł.
viewtopic.php?p=186809#186809
Jest też bazarek na miau.pl - sa fajne miseczki dla kotów Puriny, kiedyś ktoś tu na forum chciał takie, ale nie pamietam kto:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=145893