Widzę, że rybne smaki rządzą , więc kurak, wołowina i ryby
Effy i Tori :)
- Molly
- Molly
Tymi rybkami to można wiele rzeczy wcisnąć
Ale dziś u mnie pierś indycza i kota też się załapała - przemrożona , surowa oczywiście.
Ta moja kota mnie miażdży psychicznie . DOstała takie cuś , zamówiłam jak były problemy z suchą karmą, żeby miała jakąś atrakcję i więcej jadła
Wiecie jak ona z tego je ?? Wkłada głowę przez górną dziurkę, wyjmuje sobie trochę chrupek, zrzuca na tę gumową podkładkę i tak je zjada, jak się kończą, to znowu główka do dziury i nowe łowy <rotfl>
Ta moja kota mnie miażdży psychicznie . DOstała takie cuś , zamówiłam jak były problemy z suchą karmą, żeby miała jakąś atrakcję i więcej jadła
Wiecie jak ona z tego je ?? Wkłada głowę przez górną dziurkę, wyjmuje sobie trochę chrupek, zrzuca na tę gumową podkładkę i tak je zjada, jak się kończą, to znowu główka do dziury i nowe łowy <rotfl>
- Miss_Monroe
- Moderator
- Miss_Monroe
- Moderator
- Molly
Efekty są moim zdaniem średnie, bo jak już się namęczy przy wyjmowaniu, to idzie spać spoglądając z dezaprobatą na te durną miskę, z której się normalnie jeść nie da:)
Jak się z mężem bawi to jest heca, bo on jej myszkę tam wrzuca i ona kombinuje jak ją wyjąć. Natomiast z całą pewnością przy ich szaleństwach jest to bezpieczne, bo nie raz w gonitwie jak Effy wparowała w miskę z karmą to chrupki były dosłownie wszędzie, a teraz najwyżej dwie wypadną i tylko na tę matę wokół
Postaram sie kiedyś to udokumentować
To coś zgapiłam od użytkownika astra - podglądając ich system półek na ścianę ( na jednej z półek stało) . Nawiasem mówiąc te półki też zgapię, bo genialne rozwiązanie i bardzo estetyczne
MM już mnie przyjęli w Modernpet
Dzięki 
Jak się z mężem bawi to jest heca, bo on jej myszkę tam wrzuca i ona kombinuje jak ją wyjąć. Natomiast z całą pewnością przy ich szaleństwach jest to bezpieczne, bo nie raz w gonitwie jak Effy wparowała w miskę z karmą to chrupki były dosłownie wszędzie, a teraz najwyżej dwie wypadną i tylko na tę matę wokół
Postaram sie kiedyś to udokumentować
To coś zgapiłam od użytkownika astra - podglądając ich system półek na ścianę ( na jednej z półek stało) . Nawiasem mówiąc te półki też zgapię, bo genialne rozwiązanie i bardzo estetyczne
MM już mnie przyjęli w Modernpet
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
To urządzonko to powstało z myślą o kotach, które jedzą za dużo, a nie za mało. Żarłoki po prostu nie dostają miski pod nos, tylko muszą się napracować, żeby sobie chrupki powyciągać, a ponieważ za długo nie ma się co męczyć, to tym sposobem zjadają mniej, bo przecież nie wyciągną wszystkiego na raz, a ze zwykłej miski to jak najbardziej można wszystkie chrupki wciągnąć za jednym posiedzeniem. :-)