Ale sama zaczęłaś <gwiżdże> <lol>kosanna pisze:<rotfl> Siersciuch się włamał z dachu! <ok> Przepraszam, ale dostałam ataku śmiechu! Uwielbiam taki absurdalny humor! <mrgreen>asiunia0312 pisze: "Wnusiu, kraty nie podziałały, macie w domu kunę <!> " :-P
Tiffany
- asiunia0312
- zuzuzanta
Podczas wizyty babci temat krat oczywiście się pojawił, więc coś tam o kunie napomknęłam i jakoś poszło. Dobrze, że Tiffcok się za tą kratą nie pojawiła w międzyczasie. Babcia nic o kocie nie wie, za to dziadziuś jest oczywiście wtajemniczony. Ostatnio posiedział u nas trochę dłużej i w tym czasie Tiffcia zdążyła pokochać go miłością ogromną. Kiedy przychodzą do nas goście, Tiffka zazwyczaj sprawdza kto to i odchodzi. Tym razem było zupełnie inaczej. Dwa razy podeszła do dziadziusia siedzącego na kanapie, powąchała i po chwili władowała mu się na kolana, dała się wymiziać, aż w końcu zasnęła. Dziadziuś, żeby jej nie przeszkadzać, nie chciał się nawet ruszyć. Piękny był to widok i bardzo wzruszający. Niestety nie został uwieczniony na zdjęciu, ale za to mam kilka innych

- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- zuzuzanta
Trudno mi w to uwierzyć, ale Tiffka to już ponad dziesięciomiesięczna pannica. Powoli zaczynam kombinować prezenty na jej pierwsze urodziny (trzeba przyznać, że datę przyjścia na świat wybrała sobie specyficzną - 1 listopada).
Tiffany bardzo dużo czasu poświęca na wylegiwanie się, ale ma też swoje "zainteresowania", którym całkowicie się poświęca. Ostatnio pozazdrościła mi, że gram na pianinie i sama też postanowiła spróbować. A oto dowody:

Z muzycznymi pozdrowieniami :-)
Tiffany bardzo dużo czasu poświęca na wylegiwanie się, ale ma też swoje "zainteresowania", którym całkowicie się poświęca. Ostatnio pozazdrościła mi, że gram na pianinie i sama też postanowiła spróbować. A oto dowody:

- zuzuzanta
Trudno mi w to uwierzyć, ale Tiffka to już ponad dziesięciomiesięczna pannica. Powoli zaczynam kombinować prezenty na jej pierwsze urodziny (trzeba przyznać, że datę przyjścia na świat wybrała sobie specyficzną - 1 listopada).