U mnie też zawsze ja jestem od tej "brudnej roboty". Ale Innar i tak mnie ubóstwia, tak jakby nie pamiętał, że mu zakraplałam oczy czy uszy
Effy i Tori :)
- asiunia0312
- Molly
Effy: Nie lubię mieć chorego ucha, gmyrają mi tam i wieczorem wpada tam coś co mi mokro robi. Kto to widział???
Dziś przyszły moje prezenty. Mam 4 nowe miseczki i ptaszka do złapania i jeszcze takie coś co jest duże i w środku mam moje chrupki, ale nie podoba mi się to i uważam, że pudło po tej dziwnej zabawce jest o wiele fajniejsze i siedzę sobie w nim teraz cały czas
Pani M. mówi, że najważniejsze, że ma jedzonko dla mnie. Podsłuchałam - rybki <tańczy> <tańczy> <tańczy>
A wczoraj
! O miaaaaauuuu... wczoraj to była heca. Pani M. aż się rozpłakała, a to dlatego, że spo1d sofy wyszła moja nowa zabawka - całkiem duża i całkiem żywa. Jakaś taka mucha wielka, bez skrzydeł i kudłatymi nogami. Jak Pani M. zobaczyła to wrzasnęła: O Jezuuu....
!!!!!!!! I pan T. wyskoczył z moim ulubionym klapkiem i mi popsuł tę muchę. Całkiem popsuł. I wtedy pani M. się rozpłakała, a ja nie wiedziałam co się dzieje - nooo kurczaaa... przecież bym się podzieliła! A tak chcieli mi zabrać, popsuli i już nikt nie ma zabawy , ech... Dobraaa wracam do pudełka 8-)
Dziś przyszły moje prezenty. Mam 4 nowe miseczki i ptaszka do złapania i jeszcze takie coś co jest duże i w środku mam moje chrupki, ale nie podoba mi się to i uważam, że pudło po tej dziwnej zabawce jest o wiele fajniejsze i siedzę sobie w nim teraz cały czas
Pani M. mówi, że najważniejsze, że ma jedzonko dla mnie. Podsłuchałam - rybki <tańczy> <tańczy> <tańczy>
A wczoraj
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Molly
Nie pająk - PAJĄKmonia85 pisze:Czyżby pająk???
Ja też się boję i niestety odbieram kotom zabawę
mam okropną arachnofobię, myślałam, że na zawał zejdę, pewnie to wlazło przez balkon, bo w mieszkaniu takie kreatury nie mieszkają <strach>
Effy : maga - no nic się nie znają na dobrej zabawie i powiem Ci w tajemnicy, że pudełko pudełkiem, ale ta mucha była o wiele ciekawsza
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Po co nam piórka, wymyślne zabawki, drapaki 10-cio pietrowe <lol> kiedy my kochamy muszki, pajączki wyłapane samemu, wystarczą nam pudła, pudełunia, kulki z papaieru.margit pisze:Nie pająk - PAJĄKmonia85 pisze:Czyżby pająk???
Ja też się boję i niestety odbieram kotom zabawę!!
mam okropną arachnofobię, myślałam, że na zawał zejdę, pewnie to wlazło przez balkon, bo w mieszkaniu takie kreatury nie mieszkają <strach>
Effy : maga - no nic się nie znają na dobrej zabawie i powiem Ci w tajemnicy, że pudełko pudełkiem, ale ta mucha była o wiele ciekawsza
Moje ostanio dostały malutką deseczkę do drapania (przy żwirku gratis), normalnie po zamotowaniu jej na szafie stała się mekką i cudem, które to jedyne jest i najwspanialej się drapie ...koejki stoją pod szafą <gwiżdże> <lol>