Effy i Tori :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Witcha

Post autor: Witcha »

Effy, wszystkiego najlepszego, pol roku, kiedy to zlecialo dziewczyno??? !!!

torcik jest faaahaaajny :D

dbaja tam o CIebie to dlatego Ci za dużo ryb nie daja bo jak by Ci za duzo ryb dali to by moglo sie zrobic kuku... wiesz co to kuku no nie?

happy half-kitecznicy :D:D:D
Awatar użytkownika
monia85

Post autor: monia85 »

Wszystkiego najlepszego! :)
Torcik wygląda pysznie :)
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Sto lat Effy :kotek: :tort:

życzę Ci codziennych zabaw z Panem T i Panią M i duużo pysznego tuńczyka :tort:
kotku

Post autor: kotku »

Też uważam, że tort jest świetny :ok: Wszystkiego najlepszego szkrabie :tort:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Effy w połowinki zyczę Ci duuużo zdrówka i żeby ta rybka byłą częściej w miseczce :tort: A na torta już lecę. Pewnie trochę to potrwa, ale co tam... <lol>
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Wczoraj:
Dużo było przytulania i wiecie wpadłam na fajowski pomysł. Jak pani M. ogląda filmy i przykrywa nogi kocykiem to robi się taka superaśna kryjówka - w sam raz dla mnie. W kryjówce jest ciemno i ciepło - tak jak lubię. A Pani M. jest szczęśliwa, bo jak ja sobie wypoczywam w kryjówce to jej wolno w zamian mnie głaskać :)

Tylko jakiś problem mają ze mną <shock> - bo podobno odbiło mi i nie chcę jeść. Jem - te pachnące paszteciki i moje chrupki z takiego jednego talerzyka - ale pasztecików dostaję mało - bo Pani M. mówi, że to żadne mięso i mam jeść mięso...noooo dooobraaaa.... trochę indyka wczoraj zjadłam, ale tuńczyk to nie był, więc Pani M. spakowała resztę i to ugotowane co nie zjadłam jeszcze wcześniej i powiedziała, że idzie karmić inne kotki. No i poszła!!! Wróciła uśmiechnięta i powiedziała: Przynajmniej nie będę musiała wyrzucać dobrego mięsa. Chętnych nie brakuje.

Wczoraj z Panią M. miałam SESJĘ.
Pamiątkowe zdjęcie - my dwie na jednej fotografii to rzadkość:) Tylko oczy mam dziwne, ale Pani M. mi wyjaśniła - ten pikający paskuda co nam te zdjęcia robi to jest jakiś GŁUPTAK.
Obrazek
kotku

Post autor: kotku »

Effy jaka Ty fajna jesteś i jaką masz fajną Panią M :) <serce>
Miejsca pod kocykiem są superowe. Ale żeby być takim niejadkiem? No nie wiem, nie wiem...
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

oj Effy kochana, następnym razem, zrób Pani M tą przyjemność i zjedz to mięsko nawet jeśli nie będzie tuńczykiem ;-)) bardzo fajne zdjęcie :ok:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Bardzo ładne zdjęcie. Śliczna Pani, śliczna Effy :)
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Bardzo masz fajne zdjęcie z Panią M, za parę miesięcy porównasz jaka byłaś malutka ;-))
Zablokowany