Effy i Tori :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Effy jaka cudna niunia <zakochana>

i jaka mądra koteczka jak dobrze ,ze lubi wodę ,a to taka zmora kocia <mrgreen>

bardzo wesoło tu u Was , szkrab wspaniały u mnie firanki były sukcesywnie skracane teraz mam falbany , lamberkiny itp takie nie osiagalne dla kocich łapek <mrgreen>
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Filmik boski !
Fotki też. :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Effy: OBRAZIŁAM SIĘ! Ucięli mi pazurki! Myślę, że za karę, bo zamiast na drapak poszłam na czarną pufę - to takie małe legowiska, dość wygodne. Widać pufa nie może zastąpić drapaka. I nie będę jadła kurczaka, ani indyka, chcę TUŃCZYKA!! A oni mi nie dają. Pani M i Pan T. dziś mnie zesłościli strasznie.
A powiem Wam w tajemnicy, że pani M. pokłóciła się z takim panem. Nie panem T. Innym panem. Pokłóciła się, bo tamten pan powiedział, że koty są głupsze niż psy - żałuję, że nie mogłam się włączyć do tej rozmowy. Ten pan mówił, że ma publikacjezbadanoksfrodzkich (co to za słowa???? ) i tam jasno wychodzi, że My koty jesteśmy głupsze.
Na co moja Pani - no zła jestem na nią, ale jejuuuu jaka ona MĄDRA (prawie jak ja) powiedziała, że jej zdaniem trudno ustalić co to jest inteligencja u zwierząt, bo człowiekowa - UWAGA KOSZMARNE SŁOWO - percepcja nie umie wyjść poza myślenie słowne, słowane, słowowane... jakoś tak, więc nie umie ustalić czym jest kocia inteligencja. Krótko mówiąc chodziło o to, że człowieki zbyt się od Nas różnią, żeby Nas oceniać . No i ja się z moja Panią M. zgadzam. Tamtego pana nie lubię. Dobrze, że on kota nie ma. To byłby biedny kot. Wiem, bo nie pachnie kotem, tylko książkami. I niech tak zostanie.
Ale wracając do tematu - JESTEM OBRAŻONA . Póki pamiętam!
Awatar użytkownika
Witcha

Post autor: Witcha »

Effy jest genialna:D

a z tą inteligencją to Twoja Pani M ma swiętą rację...

tunel jest :mdleje: genialny!!!
Awatar użytkownika
Molly

Mam dziś urodziny <mrgreen>

Dostałam surowego indyka - trochę dobry, ale nie zjadłam całego. NIECH MI KTOŚ DA TUŃCZYKA!

W nocy spałam w łóżku, tylko tam jest ciepło. Nie wiem co się stało, tak już zawsze będzie?? Mam nadzieję, że nie, bo ja lubię ciepło.

Pani M. kazała zaprosić wszystkich na tort . Zapraszam :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Hannah2

Tort - rewelacja!!!
Awatar użytkownika
Hannah2

No i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :tort: :tort:
choć chyba to takie nie pełne urodzinki ;-))
Awatar użytkownika
Molly

Pani M. mówi, że każda okazja do zabawy jest dobra :) Mam nadzieję, że dziś będą się ze mną dużo bawić, skoro jest okazja <tańczy>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Wszystkiego najlepszego z okazji połowinek :kotek: :tort:
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Hej Półroczniaku :kotek: Powiedz swojej Pańci Mamie, że są jeszcze inne rybki, których nie próbowałaś :-) Niech Ci tak nie skąpi tego, co tak lubisz <lol> :tort:

Gosiu :kiss: Nadrobiłam w czytaniu Twój wątek i stanowczo zakazuję marnować talentu bajkopisarskiego :-)
Effy jest boska i wcale z tą fałdką na brzuszku nie wygląda na chudzinę ;-)) :kotek:
Zablokowany