Effy i Tori :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

haha fajny filmik :ok: mała widać, że spragniona <lol>
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Wody ma zawsze pod dostatkiem - ale najlepsza ta dla ludzi - ze szklanki <lol>

Effy: Człowieki to świry! Pani M. kilka co jakiś czas robi bardzo, bardzo dziwne rzeczy. Macha rękami i nogami raz szybko, raz powoli.
Najpierw myślałam, że chce walczyć ze mną o mój teren. Ale nie, zawsze stoi na takim niebieskim dywaniku i zaczyna się śmiać jak próbuję ją przegonić. To walczymy czy nie ?? Dziś też tak machała. Tak mnie to wkurza, że postanowiłam zająć jej teren - ten niebieski dywanik (fajnie pachnie, lubię go, potem można z niego zrobić fajowski tunel). Rozłożyłam się jak długa i nie ruszyłam wcale, a wcale. Moje i już! Pani M. próbowała mnie obchodzić, ale trudno jej było. Wygrałam :D
Wymyśliłam sobie, że może nawołuje Pana T., bo prawie zawsze tak macha jak jego nie ma. Nie wiem tylko jak jej powiedzieć, że to nie działa!! Bo on nigdy nie przychodzi. Koniec końców Pani M. idzie nasiąkać wodą do Dużej Miski, a ja muszę iść za nią i jak co dzień pokazywać całą ceremonię mycia od nowa. Jak już wiecie - tyle czasu minęło, a ta nie kuma. <roll>
A może nauczę ją miauczeć. Jak ja miauczę - zaraz ktoś jest i spełnia moje zachcianki 8-)
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

Effy ... czyli masz wygimnastykowaną Pańcię ... <mrgreen>
pamiętaj na niebieskim dywaniku nie leżymy odłogiem a zawsze musimy czymś ruszać np, ogonem ... <lol>
powiedz Pani aby Kupiła drugi taki dywanik ... <lol> to sobie poćwiczycie razem ... <mrgreen>
kotku

Post autor: kotku »

O jaki świetny filmik <lol> Effy jest rozkoszna. Bidulka spragniona :kotek:
A odnośnie firanek.. u mnie to wyglądało bardzo podobnie. No trudno. Żegnaj biały woalu ;-(
Awatar użytkownika
zuzuzanta

Post autor: zuzuzanta »

Coś to tak wygląda, że w Waszym domu obecność kota=brak firanek. Ale przecież do wszystkiego można się przyzwyczaić <lol> . Ma to też i dobre strony, bo skoro zlikwidujecie firanki, to nie trzeba będzie ich prać :-)

I nalej kobieto wreszcie wody do tej szklanki ;-))
Awatar użytkownika
Molly

Effy: Cześć! Obiecałam Wam moje tunele. Oto jeden z nich.
Obrazek

Wczoraj człowieki strasznie śpiące były i jakoś nam się zabawa nie kleiła, ale dobry jeden tunel niż żaden.

I jeszcze słówko o wodzie, Już jestem duża i wiem, że w szklance nie ma mojej wody, za to mam swoją własną wodę, która bulgota, i wylewa się różnymi dziurkami i jest strasznie fajna, nikt z niej nie pije prócz mnie. O taka :
Obrazek

Wracam do zabawy:D Na razie !!
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Effy fajne masz te tunele, człowieki robią wszystko, żebyś miała gdzie brykać, ale nawet i oni muszą czasami odpocząć :-) a Twoje poidło, bomba! i w dodatku na wyłączność, nic tylko pozazdrościć ;-))
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Takiej fontanny nie widziałam, bardzo mi się podoba na pierwszy rzut, mogę prosić o recenzję w dziale z poidełkami i fontannami? Wydaje się dość łatwa w obsłudze i prosta, a co z myciem?
Awatar użytkownika
Molly

O fontannie wspominałam we właściwym wątku, wrzuciłam tez filmik - akurat z turbinką jest, ale przed chwilką dopisałam -mam nadzieję - przydatną opinię :)
kotku

Post autor: kotku »

Ależ ta Effy lubi wodę :-) Bardzo ładna fontanna, takie yin - yang dla kotków :ok: :kotek:
Zablokowany