Podarowana Misia
- Molly
Nawet facebook wypadł z rankingu odkąd tu jestem - świr i tyle ;)
Mnie to się miesza
strasznie mi sie tu podoba, więc czytam jak najęta, ale potem gubię się i muszę czyjś wątek od nowa przeglądać, chyba, że kocurek tak mnie urzekł, że już wiem czyj to. Najlepiej pamiętam te wątki, których właściele mnie odwiedzają - to śmiesznie zabrzmi, ale takim ludziom już się nadaje "twarz osobowościową" - już są kimś konkretnym, znajomym
Uff, już do offtopowania 
Mnie to się miesza
strasznie mi sie tu podoba, więc czytam jak najęta, ale potem gubię się i muszę czyjś wątek od nowa przeglądać, chyba, że kocurek tak mnie urzekł, że już wiem czyj to. Najlepiej pamiętam te wątki, których właściele mnie odwiedzają - to śmiesznie zabrzmi, ale takim ludziom już się nadaje "twarz osobowościową" - już są kimś konkretnym, znajomym
- Miss_Monroe
- Moderator
Ha ha nie ma szans, żebym połowę nabiła <lol> , ja w tym po prostu regularnie uczestniczęasiunia0312 pisze:Ty masz mniej do czytania, bo zazwyczaj sama połowę nabijasz <gwiżdże> <gwiżdże>Miss_Monroe pisze:Ja to się zazwyczaj nie wyrabiam <lol>asiunia0312 pisze: Dziękuję <pokłon>
Ciężko będzie, bo codziennie dochodzi ok 300 postów <lol> <lol>
- yamaha
- Genius Loci
Pociesze Cie : ja tak narazie, bo jest lato i mniej pracy, moge... Wiec ogarniam wszystkie nowe tematy i wpisy.Hannah2 pisze:Ja tez rano w pracy kawka, śniadanko i zaglądam, potem tez zaglądam, ale nie ogarniam wszystkiego tak jak niektóre z was
Od wrzesnia powrot do "normalnosci" w biurze : przesiedziec caly dzien na forum sie nie da
- asiunia0312
tak <mrgreen> na początku się nim bawiła, a później użyła jako poduszkęsierpniowska pisze: a ta mała podusia to popcorn?? ;)
Asiak ja wchodzę 'posty nieprzeczytane' i lecę od końca, bo tam już mało kto komentuje i wtedy się nie gubię. I nie czytam co chwilę tego samego wątku <lol>
Bardzo dziękuję, za miłe słowa o Misi <pokłon>