Effy i Tori :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Albo dużo brytyjczyków małych i dużych <ok>
Awatar użytkownika
Witcha

Post autor: Witcha »

to chyba tego Ci trzeba życzyć ;) dla radości :D dużo brytyjczyków małych i dużych :D
Awatar użytkownika
ania_mruffka

Post autor: ania_mruffka »

Jejku jaka cudna! Jak się patrzy na te maleństwa, to aż żal, że nasze kociska już tak urosły :->

Myślę, że co trzecie dokocenie spowodowane jest tęsknotą za właśnie tymi małymi szkrabami, które sieją popłoch i gnają jak burze <lol>
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

fajne fotki ... jest na nich taka urocza i zawadiacka ... <zakochana>
faktycznie małe kociaki są super ... sama teraz tego doświadczam z pół-brytyjką ... <lol>
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Witaj margit :-) Masz przepiękną, słodką koteczkę <serce> :kotek:
kotku

Post autor: kotku »

Drugie zdjęcie wymiata :ok: <zakochana> Effy jest super.
Awatar użytkownika
Molly

A ona dziś strasznie osowiała... no i teraz nie wiem czy przez te uszka i coś jest na rzeczy , śpi w różnych zakamarkach trochę nietypowych, ale już spała w nich nie raz.
Zastanawiam się czy schizuję i przybieram sobie niepotrzebnie.... zobaczymy czy wieczorem będzie sie bawić...
Zaglądałam do uszu, nie ma nic niepokojącego w nich, ale główką potrząsa.
Inna sprawa, że ja dziś też mam dzień - piję fafnastą kawę i dalej mi się chce spać i tak przysypiam co chwilę <roll> Kot przecież też może mieć chwile słabości...

Aaaa mam pytanie, takie śmieszne trochę <oops> Jak pachną wasze kotki? Effy pachnie pluszakiem, nie ma zapachu zwierzęcia, z której strony jej nie obwąchuję to śliczny pluszowy zapach kompletnie trudny do skojarzenia z żywym stworzeniem. Wasze misie też tak pachną ładnie ?
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Bentley pachnie moimi perfumami Victor&Rolf Flowerbomb <lol> . Kociaki śpią na prawdę dużo, myślę, że nie ma się czym martwić ;-))
Awatar użytkownika
Molly

No tak, ja nie używam żadnych perfum, a Effy przytulanką nie jest :) Ale to słodkie jest jak zwierzak tak ładnie pachnie :)
Teraz się bawimy, nie to samo co z mężowskim, ale podejmuje zabawę, więc pewnie masz rację :)
Awatar użytkownika
Jupi

Post autor: Jupi »

Witam Ciebie i Effy:) Cudną masz koteczkę <zakochana> I zdjęcia superowe <klaszcze> To pytanie o zapach jest bardzo ciekawe. Bo moje kociaki najczęściej mają zapach jakiś perfum. Czasem nie mogę się oderwać od wąchania ich, jakkolwiek to głupio brzmi <mrgreen>
Zablokowany