i w ogóle jaka ona już duża (już w kilku wątkach o tym pisałam, rosną nasze dzieci, rosną... :-> ) Misia ma cudne futerko, powiedziałabym idealnie brysiowe <zakochana> głaskam po busiu
Podarowana Misia
- Agnes
w końcu zdjęcia <klaszcze> <klaszcze> drapak pierwsza klasa, będzie miała panienka miejsc do zabawy czy spania do wyboru (fiu fiu) <mrgreen>
i w ogóle jaka ona już duża (już w kilku wątkach o tym pisałam, rosną nasze dzieci, rosną... :-> ) Misia ma cudne futerko, powiedziałabym idealnie brysiowe <zakochana> głaskam po busiu
- asiunia0312
Po podliczeniu kosztów, wychodzi podobna cena zrobienie samemu, a kupienie. Więc zostawiamy to dla profesjonalistów <mrgreen> Poza tym sami byśmy zrobili ze sztruksu, a u Rufiego chyba w dywanie zamówimy :-Pyamaha pisze:Cudeeeeenko ta Twoja kicia <zakochana>
Wymiziaj ja troszke ode mnie !
A drapak jest rewelacja !
Sama bedziesz robic czy kupisz gotowy ?
- asiunia0312
Ja bym wolała, żeby była taka duża jak Twoja Brysia <mrgreen> , ale niestety chyba się to nie uda. Choć może... bo mało to ona nie je. Na razie rośnie w z dłuż, już nie mogę się doczekać kiedy zacznie w szerz <lol> Ale i tak ją kocham <zakochana>Sonia pisze:Drapak cudny, wszystko ma co trzeba :-)
A koteńka jaka już duża i jaka linia piękna <zakochana>
- asiunia0312
Misia dziękuje za wszystkie miłe słowa skierowane do niej <pokłon>
.
Myślę, że odpoczniemy jak skończymy z tą pracą (czyli w połowie września, a w październiku już na studia...), bo jak na razie innego wyjścia nie widzę. Kierowniczka wykorzystuje nas jak tylko może, bo musi zapełnić dziury w grafikukotku pisze: Współczuję, że macie taki zapiernicz, trzymam kciuki żeby w końcu udało się wypocząć.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Nie przejmuj się na zapas. Misia ma jeszcze dużo czasu na nabieranie ciałka. Przecież ona jeszcze roczku nie ma, a ciałka do 3 lat będzie nabierać, tak że wszystko jeszcze przed nią :-)asiunia0312 pisze:Ja bym wolała, żeby była taka duża jak Twoja Brysia <mrgreen> , ale niestety chyba się to nie uda. Choć może... bo mało to ona nie je. Na razie rośnie w z dłuż, już nie mogę się doczekać kiedy zacznie w szerz <lol> Ale i tak ją kocham <zakochana>Sonia pisze:Drapak cudny, wszystko ma co trzeba :-)
A koteńka jaka już duża i jaka linia piękna <zakochana>
- asiunia0312