Miot N: Arabica i IC Clearence von Macola 13*DE
- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
- Izabella1974
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Robi się, robi...
Daso, dziękuję bardzo za wsparcie, bo by mi tu żyć nie dali <lol> Bardzo miłych gości miałam w piątek, mam nadzieje, że nikt bardzo spalony po wycieczce po Wrocławiu nie wrócił... Szczególne uściski dla Tereski <zakochana>
Negito, jest teraz zdecydowanie największy, odkrył niedawno uroki mięsa i wszelkiej maści mokrego jedzenia, nie zatracając przy tym zamiłowania do suchego, efekty nie są może widoczne za zdjęciu, wszystkie kociaki weszły właśnie w fazę wyciągniętych żmijek, ale jak się weźmie do ręki, czuje sie bardzo dobrze słodki ciężar

Neo cały czas wygląda, jakby mu dobrano niewłaściwą głowę do ciała, najbardziej mi przeszkadza w pracy, bo ciągle wdrapuje się na kolana i sprawdza, co robię <lol> Największy panikarz, jeśli chodzi o pazurki...

Daso, dziękuję bardzo za wsparcie, bo by mi tu żyć nie dali <lol> Bardzo miłych gości miałam w piątek, mam nadzieje, że nikt bardzo spalony po wycieczce po Wrocławiu nie wrócił... Szczególne uściski dla Tereski <zakochana>
Negito, jest teraz zdecydowanie największy, odkrył niedawno uroki mięsa i wszelkiej maści mokrego jedzenia, nie zatracając przy tym zamiłowania do suchego, efekty nie są może widoczne za zdjęciu, wszystkie kociaki weszły właśnie w fazę wyciągniętych żmijek, ale jak się weźmie do ręki, czuje sie bardzo dobrze słodki ciężar

Neo cały czas wygląda, jakby mu dobrano niewłaściwą głowę do ciała, najbardziej mi przeszkadza w pracy, bo ciągle wdrapuje się na kolana i sprawdza, co robię <lol> Największy panikarz, jeśli chodzi o pazurki...

- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Nawet nie pytaj, nie wiem, kiedy mi ostatnio dni uciekają, tylko czasu ciągle brak <lol>Mały Lew pisze:Dorszka, wszystkie absolutnie cudowne choć każde inne! Jak ten czas ucieka - kiedy one tak porosły <shock>
O Niri nie ma co pisać, wszystko widoczne, i słodycz, i chochlik w oku pod płaszczykiem niewiniątka <diabeł>

I Nobel, zdecydowanie największy kombinator z całego stadka, błyskawicznie czai, gdzie się co opłaca, i kiedy trzeba zadbać o swoje interesy, NIKT nie je tak szybko, jak on <lol>

-
Elaurea
<strach> Oj, chyba nie wystarczy mi silnej woli aby sprzeciwiać się takiemu spojrzeniu. Kto tak tę pannę wyszkolił <lol>Dorszka pisze:O Niri nie ma co pisać, wszystko widoczne, i słodycz, i chochlik w oku pod płaszczykiem niewiniątka <diabeł>
Ale, warto było nie spać i zajrzeć w przerwie w pracy na stronę - SUPER <roll>
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt: