Miot N: Arabica i IC Clearence von Macola 13*DE
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
ja tez już obejrzałam filmik na Agilisowej stronie :-)
uwielbiam Arabice przecudowna , cierpliwa mamuńka <serce> <zakochana>
Neo ma rewelacyjne łatki <lol> ( Dorszka chyba pomagała malować <lol> )
ale takiego klucha to ja jeszcze nie widziałam <shock> Nobel jest sześciokatnym pyzulcem
i to takim pociesznym
<zakochana>
uwielbiam Arabice przecudowna , cierpliwa mamuńka <serce> <zakochana>
Neo ma rewelacyjne łatki <lol> ( Dorszka chyba pomagała malować <lol> )
ale takiego klucha to ja jeszcze nie widziałam <shock> Nobel jest sześciokatnym pyzulcem
- yohjia
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Wczoraj kociątka skończyły 8 tygodni, i od wczoraj mamy poszczepienną kwarantannę
Dostaliśmy też w szyję numerki, czyli oznakowani są już wszyscy jak się tylko da, można składać papiery o rodowody. Negra musiała być dzielna podwójnie, bo oddała krew, aż 3 albo 4 mililitry, co nie było wcale łatwe, ale dziewczynka się spisała, obyło się bez ran ciętych czy kąsanych, jedynie sobie płakałyśmy rzewnie nad swoją dolą. Zafundowała mi już moja dziewczyna pierwsze rozczarowanie, ma grupę krwi B
Teraz na pewno wyjdzie, że i długi włos poniosła, ale nawet jeśli, jej futerko jest ciągle bardzo dobrej jakości, więc najwyraźniej poniosła też parę innych nie najgorszych genów. Zbita jest jak Gatta, lekarka wczoraj się śmiała, że ciężko skórę odciągnąć do wprowadzenia chipa, takie wszystko u niej "tęgie" - faktycznie porównałam, i waży już więcej, choć na razie tylko o 10 gramów, niż Ino w jej wieku (dla zafascynowanych wagami urodzeniowymi - Ino urodziła się z wagą 132 gramów, w wieku 8 tygodni ważyła 960, Negra urodzeniowo to 95 gramów, wczoraj 970).
Moja Brzydalka, którą tylko ja kocham <zakochana>

Moja Brzydalka, którą tylko ja kocham <zakochana>

- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Wszystkie kociaki fotografowałam tuż po jedzeniu, żeby było mi łatwiej <lol> Negito jest właśnie w stanie odlotu, po chwili już spał, bardzo kochany chłopczyk, chociaż rozrabiaka przy tym chyba największy... Waży najwięcej, prześcignął nawet leniwego Nobla, ale to pewnie dlatego, że postanowił zadać kłam plotce, jakoby z kolorem rudym wiązało się jakiekolwiek obciążenie, jako pierwszy nauczył się zupełnie samodzielnie jeść suche, i siedzi przy miseczce nader regularnie. Był nawet taki moment, że myślałam, że tym razem będę narzekać o mokrym, ale nie, mięsko jest super, suche jest super, jedzenie jest super! i ważymy 1016, prawie tyle, co Fado w jego wieku.

- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
- Miss_Monroe
- Moderator