Miot N: Arabica i IC Clearence von Macola 13*DE

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Montegri
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Montegri »

Dorszka pisze: Najchętniej bawi się sama, często też osobno kładzie się spać. Odludek i dzik normalnie!
ona wybrana jest i wie o tym, to po co ma się lansować :-)
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Jakie cudne ale rudy tak mnie łapie za serce <serce>
kinus
Hodowca
Hodowla: Kabrirus*PL
Kontakt:

Post autor: kinus »

Piekny wyrownany miot, ale ja jestem zachwycona kolorem oczu niebieskiego bika lansera :)
Dla niego specjalny buziak
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

U mnie się nic nie zmieniło: Negra jest kapitalna z tą naburmuszoną minką i do tego indywidualistka <ok> ;-)) :-) a Nobel to jest Nobel! <serce>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Neo i Niri są dla mnie boscy <zakochana> <zakochana>
Choć tak naprawdę to wszystkie futerka są przesłodkie ! A jak rosną pięknie.. <serce> <serce>
Mysza
Hodowca
Hodowla: Forastero*PL
Kontakt:

Post autor: Mysza »

:foto: ???
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

<lol> :axe:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Nie ma zdjęć, dopiero wróciłam z wystawy, wymacałam Inusiowe brzusio, po czym zaliczyłam dwa ponure i posępne dni, i tyle.

Inusia zaczyna rujkować, i to, co się z nią dzieje, widzę po raz pierwszy. Adoptowała wszystkie dzieci, ciągle za nimi chodzi, wylizuje, nawet wystawia się do karmienia, no czegoś takiego jeszcze nie widziałam...

Obrazek
Awatar użytkownika
Snusia
Hodowca
Hodowla: Miziaki*PL
Kontakt:

Post autor: Snusia »

:-) jaki fajny widok
Ino zapowiada sie na wspaniała mamusie :kotek:
a maluchy <zakochana>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Snusia pisze:Ino zapowiada sie na wspaniała mamusie :kotek:
Ino już się sprawdziła jako rewelacyjna wręcz mamusia, więc o to się nie martwię <lol> Po prostu pierwszy raz taki efekt uboczny rujki widzę, zazwyczaj one porzucają dzieci całkowicie, tylko kocura bez przerwy szukają, albo zalecają się do innych dorosłych kotek. Arabica przypomina sobie o dzieciach raz na dobę, jak jej mleko na tyle się zbierze, że trzeba sobie ulgę przynieść <zły> Całą matczyną miłość dzieci otrzymują od Ino :kotek:

Chociaż muszę przyznać,że Arabice po raz pierwszy udało się skutecznie "upolować" zdobycz dla dzieci. Jak dotąd zawsze w odpowiednim czasie coś tam jej klikało w głowie, że chyba powinna coś dodatkowo zrobić, więc przy jedzeniu mięsa a to nawoływała, a to brała kawałek i wnosiła do kojca, ale na tym się kończyło, bo na widok zaciekawionych dzieci szybko zjadała wszystko sama. A kilka dni temu wniosła do kojca spory kawałek, z dumą rzuciła przed nadbiegające dzieci, i pozwoliła im zjeść. Ale to był jeden jedyny przebłysk, dziś już po staremu, czyli wszystko moje <lol>
ODPOWIEDZ