Albert i nie tylko
- Hannah2
Jednak udało się i to w expresowym tempie, Max juz w swoim nowym domku stałym.
Byłam pewna że będzie u mnie ze 2-3 miesiące a był niewiele ponad 2 tygodnie.
Mimo że kociaki dostawały od niego po głowach (od najstarszego Doriana dostają caly czas
) było mi strasznie szkoda mojego białego Dufficzka, który obrywa a sam nawet zasyczeć nie potrafi
- to jednak łezka mi poleciała jak go oddałam.
Nigdy nie miąłam aż tak przytulaśnego kota w stosunku do ludzi - tylko on od razu wskakiwał na kanapę i leżał obok mnie mrucząc
Życie toczy się dalej a kociaki głównie na balkonie:

Kocia miłość:

I wspomnienie Maxia

Byłam pewna że będzie u mnie ze 2-3 miesiące a był niewiele ponad 2 tygodnie.
Mimo że kociaki dostawały od niego po głowach (od najstarszego Doriana dostają caly czas
Nigdy nie miąłam aż tak przytulaśnego kota w stosunku do ludzi - tylko on od razu wskakiwał na kanapę i leżał obok mnie mrucząc
Życie toczy się dalej a kociaki głównie na balkonie:

Kocia miłość:

I wspomnienie Maxia

-
kotku
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- Hannah2
Wczoraj rozmawiałam z nowym domkiem Maxa - czuje się świetnie. Pani chce 2 kota białą 3 letnia kotkę - tez z Jokota, oby tylko Max jej nie gnebił.
Moje koty są spokojniejsze bez "obcego" gdybym miała brać kogoś na tymczasowo to byłyby to małe kocięta jest ich teraz mnóstwo potrzebujących tymczasowego schronienia - na razie sie zastanawiam, serce podpowiada "brać" rozum "nie brać"
Moje koty są spokojniejsze bez "obcego" gdybym miała brać kogoś na tymczasowo to byłyby to małe kocięta jest ich teraz mnóstwo potrzebujących tymczasowego schronienia - na razie sie zastanawiam, serce podpowiada "brać" rozum "nie brać"