Ja bym swojej Miśki i tak nie puściła bez zabezpieczenia. Ona jest straszne strachajło, jak się czegoś wystraszy to ucieka gdzie pieprz rośnie
Poznajcie Diesla ;)
- asiunia0312
Trzymam kciuki za Diselka, żeby nie bał się tak mocno swojego czworonożnego przyjaciela i przekonał się, że nie jest on taki straszny, lecz świetny kumpel do zabaw . <ok> <ok>
Ja bym swojej Miśki i tak nie puściła bez zabezpieczenia. Ona jest straszne strachajło, jak się czegoś wystraszy to ucieka gdzie pieprz rośnie
- Joanna P.
Moniko, spokojnie, polubią się :-) Kot jeszcze czuje się niepewnie, bo psinka jednak swoje gabaryty ma i na pewno nie porusza się tak subtelnie jak Dieselmonika§ pisze:Nie układają się za dobrze niestety... Tzn. pies nie zwraca jako tako uwagi na kota, kot natomiast jest bardzo zainteresowany psem, ale trzyma go na dystans. Wybierze sobie odpowiednie miejsce obserwacji, bardzo blisko, ale wysokoJoanna P. pisze:Piękne zdjęcie Diesla w trawie <zakochana>
Ciekawa jestem jak się układają kontakty z piesiem, który już teraz wygląda imponująco :-)![]()
A gdy zdarzy się sytuacja, że przypadkiem się spotkają na tym samym poziomie, to kotu włącza się syk, zgina się w pałąk i wolnym krokiem się oddala.
Mam jednak nadzieję, że ta ciekawość zwycięży i się kociao przekona do psiny, która niebawem będzie przeogromna, a wtedy już będzie gorzej o przyjaźń
- asiunia0312
-
monika§
Przed chwilą dotarła do nas paczka z zooplusa, a w niej, same wspaniałe rzeczy jak się okazało <mrgreen>
Pierwszy pojawił się tunel :

Tunel spodobał się strasznie, było polowanie na zwisające frendzelki służące do zapięcia tunelu, otwór w środku, no po prostu fantastyczna, prosta zabawka, polecam <mrgreen>
Potem zainteresowanie przeszło na linkę, którą było opakowane pudełko

A na sam koniec... najlepsza część, najlepsza zabawa, wisienka na torcie :->
Już przy rozkładaniu widać było ogromne zainteresowanie :

A potem już czysta przyjemność (chyba tylko dla oglądającego, bo Diesel się tak się denerwował, że nie może złapać i wyjąć piłki, że aż warczał na nią <lol> )

Tunel z piłką to absolutny numer jeden! Kić wciąż się bawi, przewraca, kombinuje, czai się, atakuje, no coś wspaniałego <mrgreen>
- evix25
Lubo dzisiaj też dostał paczkę z zooplusa z szeleszczącym tunelem i... prawie żadnej reakcji.Zajrzał kilka razy. Bez większego zainteresowania. Próbowałam zachęcić go do zabawy wrzucając do tunelu myszkę, święcąc laserkiem i... wciąż nic. Muszę spróbować z torem do zabawy, może zrobi większe wrażenie na Lubku.