Miot N: Arabica i IC Clearence von Macola 13*DE

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Niri środkowa foteczka poległam :mdleje:

<zakochana> <serce> <zakochana> <serce>

ale będzie boska koteńka :-)
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

Dorszka pisze:tym razem największa pierdoła miotu nie jest koloru rudego, a niebieskiego <lol> (Pani Kasiu, przepraszam!)
<lol> chociaż raz fafanduła nie ruda :-P ale moje serce i tak rudości najbliższe ..... .To jest MÓJ KOT z tego miotu <mrgreen> Nie mam pojęcia z czego to wszystko ........ ale pysio przekochane jest <serce>
magkal

Post autor: magkal »

Cudne maleństwa , ale szylkrecia naj <zakochana>
Elaurea

Post autor: Elaurea »

Dorszka pisze:I moja perełeczka najsłodsza buldożka, składa się przede wszystkim z oczu, ma równiutkie futerko w pastelowych kolorach, krem jest taki niepowtarzalny, ecru będzie chyba dobrym określeniem :) Arabica chyba podsłuchiwała nasze rozmowy Pani Elwiro <lol>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Czy ona pamieta o jedzeniu, czy odpada w przedbiegach z bracmi. Czy tez ciekawosc swiata wyzierajaca z pyszczka raczej nie pozwala tracic czasu na tak przyziemne czynnosci. Nastepny niejadek :hammer:
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Jej, nadrabiam i nadrabiam te posty, a tu zdjęcia takie piękne, że chwilkę dłużej sobie na nie popatrzę...

Świetne Kluchy Dorszko, jak zwykle zresztą :-) Kluski DolnoŚląskie <lol>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Elaurea pisze:Czy ona pamieta o jedzeniu, czy odpada w przedbiegach z bracmi. Czy tez ciekawosc swiata wyzierajaca z pyszczka raczej nie pozwala tracic czasu na tak przyziemne czynnosci. Nastepny niejadek :hammer:
To nie jest niejadek, i wcale z niczym nie odpada - waży niewiele mniej od Negry i rudego brata Negito :) Po prostu ma najkrótszą i najmniej napuszoną sierść, choć bardzo ładnie sterczącą, ale przystrzyżoną, a tamci zwyczajnie oszukują <lol>

Niri na pewno nie grozi niejadkowanie, po tej mamie należy już zacząć robić zapasy <lol>
Mysza
Hodowca
Hodowla: Forastero*PL
Kontakt:

Post autor: Mysza »

Dorszka pisze:I tak to się odbywa - każdy znajdzie swojego człowieka, którego serce zabije na widok tego czegoś w pycholu <lol>
niektórzy to nawet nie musieli daleko szukać tego człowieka <diabeł> <lol>
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Ojeeej, jak zwykle Agilisiaki wszystkie THE BEST... ale "Czarner dziecko" wyrywa mi serce z zazdrości :mdleje: Dobrze, że będziemy widzieć jak rośnie <mrgreen>
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- piekne kociaczki - sama słodycz,,,a mnie urzekła Niri.....jakż ONA JEST PIĘKNA... <serce>
Elaurea

Post autor: Elaurea »

Dorszka pisze:
Elaurea pisze:Czy ona pamieta o jedzeniu, czy odpada w przedbiegach z bracmi. Czy tez ciekawosc swiata wyzierajaca z pyszczka raczej nie pozwala tracic czasu na tak przyziemne czynnosci. Nastepny niejadek :hammer:
To nie jest niejadek, i wcale z niczym nie odpada - waży niewiele mniej od Negry i rudego brata Negito :) Po prostu ma najkrótszą i najmniej napuszoną sierść, choć bardzo ładnie sterczącą, ale przystrzyżoną, a tamci zwyczajnie oszukują <lol>

Niri na pewno nie grozi niejadkowanie, po tej mamie należy już zacząć robić zapasy <lol>

Ufff (niejadki znam :) Zapasy czekają.

Arabika wyczarowała dziewczynki :-> wraz z Panią :-) Wszyscy panowie wokół mnie są już fanami Niri.
ODPOWIEDZ