Miot N: Arabica i IC Clearence von Macola 13*DE
-
Darek
- Hodowca
- Kontakt:
Włączyli mi przed chwilą prąd w domu (długa historia mojego niepozbierania życiowego <mrgreen> ) i mogę wtrącić moje trzy grosze do rozmowy.
No więc byłem u Agilisów w poniedziałek. Pooglądałem i nawet popuczyłem wszystkie maluchy, bo mi Dorota z Arabicą pozwoliły :-)
No moje oko wszystkie maluchy są krótkowłose.
Szylkretka "na żywo" jest czekoladowa w tej chwili, ale nie będę się już upierał, bo rzeczywiście różnie może z nią być. Tak czy owak, koteczka jest bardzo ładna. Futro już teraz ma pięknie wybarwione na całej długości włosa, ma ładną głowę i jest masywnym kotkiem, więc będzie się miała Dorotka z kim pokazywać na ringu. Myślę, że niebawem znowu zawitam w Waszych progach, a wtedy to już będziemy wiedzieć na pewno czy młoda jest f czy h :-)
No więc byłem u Agilisów w poniedziałek. Pooglądałem i nawet popuczyłem wszystkie maluchy, bo mi Dorota z Arabicą pozwoliły :-)
No moje oko wszystkie maluchy są krótkowłose.
Szylkretka "na żywo" jest czekoladowa w tej chwili, ale nie będę się już upierał, bo rzeczywiście różnie może z nią być. Tak czy owak, koteczka jest bardzo ładna. Futro już teraz ma pięknie wybarwione na całej długości włosa, ma ładną głowę i jest masywnym kotkiem, więc będzie się miała Dorotka z kim pokazywać na ringu. Myślę, że niebawem znowu zawitam w Waszych progach, a wtedy to już będziemy wiedzieć na pewno czy młoda jest f czy h :-)
- Monika
- Hodowca
- Kontakt:
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
No my sobie wypraszamy, Tamiś już nie jest szerszy, tylko dłuższy <roll>Dorszka pisze:Bardzo możliwe, Neo zaczyna być szerszy niż dłuższy <lol>yohjia pisze:Piękne maluchyNegra wygląda jak mała foczka <lol> A i moje serce skradł jeszcze malutki a'la Tamiś - ciekawe czy wagowo dogoni "klona"
Neo na pewno wyrośnie, na jeszcze większego przystojniaka, niż Tami <mrgreen>