Miot N: Arabica i IC Clearence von Macola 13*DE
-
Animal
Krótko tylko odpowiem, że kociaki śliczne.
Nie jest to zagrywka konkurencji, myślę że w takim wypadku byłoby to dość nieodpowiedzialne.
Co do Pani z hodowli "Czankara" , w zasadzie, w pełni się z Panią zgadzam i dziękuję za rozwiniętą odpowiedź, która coś wnosi.
Pominę tutaj komentowanie niektórych odpowiedzi.
Wcześniej czytałam coś o tym, że to nieodpowiedni wątek do poruszenia tej kwestii...i tutaj po namyśle faktycznie, przepraszam...nieodpowiednie miejsce.
Po prostu dla mnie ten sposób prowadzenia hodowli brzmi nierealnie...ale jeśli są ludzie, którzy potrafią temu podołać i Pani, Pani Doroto jest jedną z nich, to gratuluję...może kiedyś w przyszłości inaczej na to spojrzę. ;)
Nie jest to zagrywka konkurencji, myślę że w takim wypadku byłoby to dość nieodpowiedzialne.
Co do Pani z hodowli "Czankara" , w zasadzie, w pełni się z Panią zgadzam i dziękuję za rozwiniętą odpowiedź, która coś wnosi.
Pominę tutaj komentowanie niektórych odpowiedzi.
Wcześniej czytałam coś o tym, że to nieodpowiedni wątek do poruszenia tej kwestii...i tutaj po namyśle faktycznie, przepraszam...nieodpowiednie miejsce.
Po prostu dla mnie ten sposób prowadzenia hodowli brzmi nierealnie...ale jeśli są ludzie, którzy potrafią temu podołać i Pani, Pani Doroto jest jedną z nich, to gratuluję...może kiedyś w przyszłości inaczej na to spojrzę. ;)
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Miałam pisać list po wstawieniu wszystkich zdjęć <lol> Witam serdecznie Pani Elwiro!Elaurea pisze:Droga Pani Doroto,
ktoś, kto myślał <serce> o Niri i tak godzi się mieć więcej kłaczków na wszystkich czarnych bluzkach, więc ich długość naprawdę nie ma znaczenia(Elwira)
Kapitan Hook, czyli Neo z jednym okiem, mój największy podejrzany, pan Krzysztof to prawie na pewno na forum nie zagląda, więc po udokumentowaniu wszystkich napiszę do niego o moich podejrzeniach. Neo nawet pejsiki ma na policzkach, jak jeszcze w najbliższych dniach portki się z tyłu zrobią, będę miała pewność.

-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
-
Elaurea
Sonia pisze:Widzę, że ujawniła się przyszła mamusia Niri. Witam na forum i gratuluję ślicznej bikolorki :-)
Uprzejmie dziękuję!
Oczywiście witam Wszystkich forumowiczów. Jednak ja przejdę z powrotem do "podziemia", biernie uczestnicząc (czyt. podglądając serdecznie) dalszą aktywność
Pani Dorotko,
proszę wymiziać ode mnie malutką, taki smutas jakiś pogubiony
Serdeczności!
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt: