...i przyjaciel pod kolor
Miot F - Borgia i GIC Creme Bellucci vom Wernerwald*D
- Ania i Krzyś
- Kontakt:
- destiny
- Hodowca
- Hodowla: DESTY*PL
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Fado skończył dziś dwa tygodnie. Waży 260g, to bardzo dobrze jak na start z 87-88g. Apetyt mu dopisuje, największym problemem jest cały czas "odkupczanie". Stresujące i nieprzyjemne dla obu stron, no cóż, jeszcze dwa tygodnie, i powinno zacząć się kuwetkowanie.
Borgia miała dziś zdjęte szwy, a właściwie szew. Niestety, nie może się jeszcze pożegnać z kubraczkiem - w jednym miejscu została tak fatalnie zszyta, że ciągle jeszcze nie można narazić tego odcinka na rozlizywanie. Coraz częściej próbuje wylizywać maluszka, niestety, nie tak toaletowo, jakbym tego chciała
Nic to, wytrzymamy. Najważniejsze, żeby dobrze się pozrastała w środku. To, niestety, sprawdzi się dopiero przy następnym kryciu.

Borgia miała dziś zdjęte szwy, a właściwie szew. Niestety, nie może się jeszcze pożegnać z kubraczkiem - w jednym miejscu została tak fatalnie zszyta, że ciągle jeszcze nie można narazić tego odcinka na rozlizywanie. Coraz częściej próbuje wylizywać maluszka, niestety, nie tak toaletowo, jakbym tego chciała

- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
Mały jest obezwładniający i już widzi!
Z otwartymi oczkami bardzo mu do pyszczka.
Myślę, że Faduś będzie miał wielu kolegów
a jeszcze więcej koleżanek 
Współczuję Dorotko tego wiecznego bycia w pogotowiu teraz sama wiem ile to kosztuje. Jeszcze troszkę i wierzę, że będzie z górki. Najważniejsze, że misiaczek ładnie przybiera. Z resztą też sobie dacie radę. U nas w domu wszyscy trzymają za Was kciuki i łapki.
Przesyłamy całusy!
Z otwartymi oczkami bardzo mu do pyszczka.
Myślę, że Faduś będzie miał wielu kolegów
Współczuję Dorotko tego wiecznego bycia w pogotowiu teraz sama wiem ile to kosztuje. Jeszcze troszkę i wierzę, że będzie z górki. Najważniejsze, że misiaczek ładnie przybiera. Z resztą też sobie dacie radę. U nas w domu wszyscy trzymają za Was kciuki i łapki.
Przesyłamy całusy!
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
-
kinus
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
- destiny
- Hodowca