Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem
- ania1978
Re: Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem
o matko <shock> przecież on wykastrowany dawno temu <strach> czy w związku z tym może on mieć jeszcze jakieś potrzeby <?> 
- elunia40
- Hodowca
A do tej pory nie miał takich ciągnąt?
- ania1978
raczej nie <oops> dopiero od jakiegoś czasu jak widzi rękę położoną na płasko to zaczyna właśnie molestowanie <mrgreen> i obojętne mu jest czyja to ręka <lol> innych zachowań erotycznych nie zaobserwowałam <lol> zastanawiam się tylko co mu się raptem ubzdurało z tą ręką bo myślałam, że jak wykastrowany to wszelkie seksualne podrygi mu z głowy wywietrzały <lol>
- elunia40
- Hodowca
No to ja Ci w tej kwesti nie pomogę. Zanim założyłam hodowlę to miałam kocury wychodzące (niekastrowane). I one podobnie zachowywały się w domu. Ale najważniesze
że nigdy nie zdaczyły w domu.
że nigdy nie zdaczyły w domu.
- Miss_Monroe
- Moderator
Myślę, że nie należy kłaść ręki na płasko i "prowokować" do takiego zachowania, gdyż umacnia się ten nawyk. Wydaje mi się, że Dorszka będzie wiedziała jak w takiej sytuacji postępować i można Ją poprosić o ocenę takiego zachowania i z czego ono wynika u wykastrowanego kocurka.
- ania1978
Gacik specjalnie nie jest prowokowany do takich zachowań <roll> od razu jak tylko pierwszy raz zaczął udeptywać moją rękę domyśliłam się że ma to związek z jego pobudzeniem seksualnym więc wszyscy w domu wiedzą , że mają trzymać ręce przy sobie <lol> dodam, że Gacik nie szuka jakiś innych "podniet", więc nie dopuszczam do takich zachowań
wstawiłam ten filmik z ciekawości, czy może ktoś spotkał się z czymś takim a Dorszce nie będę zawracała głowy takimi głupotkami bo na pewno ma ważniejsze sprawy na głowie, tym bardziej, że Gacula ma się bardzo dobrze i jak nie widzi ręki to jest wszystko ok <lol>
- elunia40
- Hodowca
Też jestem za tym, ze najlepiej zwrócić się do Dorszki.
- Miss_Monroe
- Moderator
Aniu ja to prowokowanie nie bez powodu dałam w cudzysłów, bo domyślam się, że nikt specjalnie go do tego nie zachęca 
- elunia40
- Hodowca
Jestem namiętnym oglądaczem filmu dokumentalnego "Kot z piekła rodem" i tam w jednym z odcinków wykastrowany kocur ciągle gwałcił pluszową zabawkę. Behaviorysta myślał, że kastracja nie została dokładnie wykonana i wysłał właścicili kocura do weterynarza. Wet stwierdził że wszystko jest zrobione jak należy.
Behaviorysta uznał, że widocznie ten kocur tak ma, może jakieś zapamiętane zachowania sprzed kastracji? W każdym razie zalecił wyrzucić gwałconego pluszaka i robić tak z każdym następnym, który tylko stawał się ofiarą gwałtu.
Behaviorysta uznał, że widocznie ten kocur tak ma, może jakieś zapamiętane zachowania sprzed kastracji? W każdym razie zalecił wyrzucić gwałconego pluszaka i robić tak z każdym następnym, który tylko stawał się ofiarą gwałtu.
- Agnes
o zachowianiu Gacusia nic nie napisze, pojęcia nie mam, skąd takie zamiłowanie do ręki, jak już dawno po kastracji myśle że Pani Dorota coś doradzi,
ale... jaki Gacula jest wielki <shock> dobrze ostatnio napisałam, prawdziwa puchata kula śniegu <zakochana>
ale... jaki Gacula jest wielki <shock> dobrze ostatnio napisałam, prawdziwa puchata kula śniegu <zakochana>