Grace Britabby*Pl

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Magdalena
Hodowca
Hodowla: Di Dworek*PL
Kontakt:

Post autor: Magdalena »

<lol> a to Ci pierniczek w białej czekoladzie <lol>
:kotek: chyba nic jej nie pasowało , ani kuweta , ani zawartość miseczki <lol> :kotek:
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

super Miziaki dla dziewczynki :kotek:
Awatar użytkownika
Asiencja

Post autor: Asiencja »

Witam,
ja też miałam takie przeboje z Filą - polubiła naszą pościel do załatwiania swoich spraw. Ale już trafia do kuwetki :-)
Widziałam Twoją Grace u Lili i byłam zachwycona jej dużymi jak słoiczki oczkami. Koniecznie umieść trochę więcej zdjęć :-D
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Asiencja pisze:Widziałam Twoją Grace u Lili i byłam zachwycona jej dużymi jak słoiczki oczkami. Koniecznie umieść trochę więcej zdjęć :-D
Ja nie widziałam niestety, ale zdjęć koniecznie więcej poproszę, bo malutko mi <mrgreen>
Co do kuwetki, to faktycznie Aga ma rację, może nie zdążyłaś siu posprzątać? Oba moje kotuchy do brudnej w życiu nie wejdą ;-)
Awatar użytkownika
Giovanna

Post autor: Giovanna »

Zdjęcia będą, jak wreszcie jakieś światło nam się lepsze przytrafi. Bo z fleszem to piękne oczki Grace robią się raczej straszne :-)
Grace nadal odmawia suchego, a mnie chyba brak konsekwencji. Bardzo się martwię, że za mało i za rzadko je, ale nie mam jak jej dać jeść kiedy jestem w pracy. Zamówiłam suplementy do BARFa i chociaż jakoś nie jestem przekonana (inna sprawa, że do suchej nie jestem przekonana bardziej) to nie mam wyjścia. Do puszek mam już najmniejsze przekonanie, a mój portfel to dopiero jak nie ma przekonania! :-?
Psu też mieszałam, pichciłam i kombinowałam (chociaż o BARFie nie słyszałam) więc nie stanowi to dla mnie problemu. Ale jednak bym chciała, żeby suchej chociaż trochę jadła. A ona nie i nie!
Właśnie szaleje i usiłuje mi wejść po nodze, ała! Nogi mam jak w malinowym chruśniaku :-D
Grace już się całkowicie zadomowiła, nie chowa się za wersalką na dźwięk klucza w zamku, tylko czeka na mnie w drzwiach :-D
Jestem w niej całkowicie i zupełnie zakochana, nawet jak liże mi nos o 3 rano :-D <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Słodka kruszynka <zakochana>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Giovanna pisze:Jestem w niej całkowicie i zupełnie zakochana, nawet jak liże mi nos o 3 rano :-D <zakochana> <zakochana>
Asiu, podzielam Twoje emocje, przy czym u mnie było dzisiaj podgryzanie stóp przez kołdrę <serce> <mrgreen>

Myślę, że dasz sobie radę z karmieniem małej i kuwetkowymi sprawami. Najważniejsze, że koteczka ma apetyt :-)

Miziaki dla pięknej wielkookiej kruszynki :kotek:
kotku

Post autor: kotku »

Jak fajnie się czyta o tych Waszych kremowych pieszczochach <zakochana> Na pewno jakoś sobie dacie radę z jedzonkiem... chociaz ja jestem ostatnia, która się powinna w tym temacie odzywać, ponieważ Tosiek zjada wszystko i na dodatek wszystko mu smakuje i nigdy jeszcze (odpukać) nie miał problemów żołądkowych.
To lizanie rano to takie słodkiee.... chociaż szorstkie <lol>
Awatar użytkownika
Giovanna

Post autor: Giovanna »

kotku pisze: To lizanie rano to takie słodkiee.... chociaż szorstkie <lol>
No, śmieję się, że mam peeling nosa <lol>
Nos to odkrycie kilku ostatnich dni, wcześniej lizała mi zewnętrzny kącik oka i robiła to bardzo delikatnie (z nosem się tak nie cacka <lol> )
Dziękujemy za wszystkie miłe słowa :roza:
kotku

Post autor: kotku »

... Tosiek po 5 miesiącach przerzucił się na usta... to dopiero dziwne uczucie! <lol>
Darmowy peeling bezcenny.
Nie chciałabym wyjść na namolną... ale może jakieś.... zdjęcie? <mrgreen> :kotek:
Zablokowany