Miot M - Ino i Fado
- artur
- Hodowca
- Hodowla: Debricon*PL
- Kontakt:
- Agnieszka7714
Sonia pisze:A moje brytole to jakieś dziwolągi, w ogóle ich te dźwięki nie ruszyłyJoanna P. pisze:U mnie tak samo - Mumolek wczoraj dokładnie sprawdził mój komputer z każdej strony <mrgreen>Mago pisze:Kocham ten filmik <lol>
Na te miaukolenia dzieciaków Gato przylatuje do biurka <lol>
Soniu, moje też, nic a nic, żadnej reakcji. To ja miałam świeczki w oczach jak oglądałam, a uśmiech owinięty aż za uszy. <lol>
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- Dorota
- Agilisowy Rezydent
gratuluję wyboru <ok>Ella pisze:Ja też jestem zachwycona pluszową gromadką <pokłon> . Zwłaszcza, że dwie z tych kulek to Loluś i Boluś (Maximus), którzy zamieszkają ze mną <klaszcze> <klaszcze> <klaszcze>
sama się Pani przekona jaki to SKARB mieć w domu aż dwa agiliski <mrgreen>
u nas różnica między dziecinkami niecałe 3 miesiące a Dorszka już zapomniała , że one w jednym domku
a potem inspekcje się zaczną .......
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Nie ma obawy z tym pustym brzuchem - porcje są tak duże, że zawsze coś zostaje dla maruderów (początkowo byli), albo na dokładkę dla smakoszy <mrgreen>artur pisze:U nas towarzystwo musiało się łaskawie rozbudzić żeby coś wrzucić na ząb i ile się jeszcze czasami człowiek musiał naprosić żeby zjadły. U Was widzę że nie ma takiego problemu, tan kto zaśpi i przegapi moment karmienia chodzi póżniej z pustym brzuchem
.
Specjalnie poczekam z karmieniem...mimbla pisze:Inwazja Obcych z kosmosu! <lol> Ja się tam boję jechać, włożę rękę do kojca, a one ją jak piranie... <rotfl>
- mimbla
- Kontakt:
- Anka
- Agilisowy Rezydent
-
Pola
- Hodowca
- Kontakt: