Zosiak pisze:Alez tu sie dzieje!
Gratuluje pomyslnie przeprowadzonych zabiegow kosmetycznych! A ze na spiocha? Luzik - moja siostra tak obcinala swoim dzieciom jak byly male
Za rozmowe kciukamy <ok> <ok> <ok> Posrednik jest czlowiek i na pewno nie jest z zalozenia zle nastawiony, a wrecz przeciwnie. Wiec bedzie ok!
Zosiak inaczej nie szło! lepiej tak niż lecieć do Szkopskich weterynarzy!
Jak jest pazur po niemiecku? He? Klaue?
A wolałam żyć niż mieć gardło ciachnięte zbyt dlugim pazurem
Zosiak pisze:Alez tu sie dzieje!
Gratuluje pomyslnie przeprowadzonych zabiegow kosmetycznych! A ze na spiocha? Luzik - moja siostra tak obcinala swoim dzieciom jak byly male
Za rozmowe kciukamy <ok> <ok> <ok> Posrednik jest czlowiek i na pewno nie jest z zalozenia zle nastawiony, a wrecz przeciwnie. Wiec bedzie ok!
Zosiak inaczej nie szło! lepiej tak niż lecieć do Szkopskich weterynarzy!
Jak jest pazur po niemiecku? He? Klaue?
A wolałam żyć niż mieć gardło ciachnięte zbyt dlugim pazurem
Witamy i my nowego kociaka na forum.
My też nowi(Dafne) <pokłon>
Po pierwsze najlepszego z okazji 4 miesięcy
Po drugie za rozmowę kciuków już nie potrzymam, ale za wynik mogę. Oby to Ciebie wybrali <ok> <ok> <ok>
A ja taka opóźniona, bo też właśnie zaczęłam pracę. Dzięki dziewczynom z forum ją dostałam, bo mocno zaciskały kciuki <mrgreen>
Becia pisze:Po pierwsze najlepszego z okazji 4 miesięcy
Po drugie za rozmowę kciuków już nie potrzymam, ale za wynik mogę. Oby to Ciebie wybrali <ok> <ok> <ok>
A ja taka opóźniona, bo też właśnie zaczęłam pracę. Dzięki dziewczynom z forum ją dostałam, bo mocno zaciskały kciuki <mrgreen>
No widzisz Becia! Jednak forum i dziewczyny tutaj są the Best! <tańczy>
A mój mąż jak widzi że wchodze na forum dostaje apopleksji <lol>
Cały czas mówi że wymyślam kotkowi to nowe choroby itd.
Ale jestem tylko nadopiekuńcza - to wszystko <zakochana>
Moje zdanie jest takie, że lepiej wymyślać choroby, niż je przeoczyć
A to forum, cóż...u mnie w domu już się z tym pogodzili, że tutaj spędzam każdą wolną chwilę <mrgreen>
Becia pisze:Moje zdanie jest takie, że lepiej wymyślać choroby, niż je przeoczyć
A to forum, cóż...u mnie w domu już się z tym pogodzili, że tutaj spędzam każdą wolną chwilę <mrgreen>
No cóż - będą się musieli w domu jakoś zaakceptować to że lubię tu zaglądać
offca pisze:Witam pięknego kocurka i jego Panią!
Ps. super, że rozmowa poszła dobrze <ok> <ok> , ja do Niemiec też niedawno się przeprowadziłam i znam ten stres!