Miot N: Arabica i IC Clearence von Macola 13*DE
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
<mrgreen> ależ macie wesoło.... kociaste nie przestają nas zadziwiać
A z tym "polowaniem" to taki powrót do dzikiej natury... <lol> no ale pełny brzuszek mamusi ważniejszy,przecież kociatka dostana i tak od Pańci
Ja mam takie zdobycze co rano w bucie <mrgreen> Besna poluje na muchy i ćmy i wrzuca mi do butów,rano to mam cmentarz <lol>
A z tym "polowaniem" to taki powrót do dzikiej natury... <lol> no ale pełny brzuszek mamusi ważniejszy,przecież kociatka dostana i tak od Pańci
Ja mam takie zdobycze co rano w bucie <mrgreen> Besna poluje na muchy i ćmy i wrzuca mi do butów,rano to mam cmentarz <lol>
- yohjia
ale one urosly <shock> Słodziaki <zakochana> i jakie stopersy cudne widzę wystawione do całowania, widać że panna ustawi sobie odpowiednio przyszłych właścicieli <lol>
I pomyśleć, że byłam dziś we Wrocławiu i zupełnie wypadło mi z głowy wstąpić do Agilisowa jako np. kurier i cichaczem zwinąć takie jedno niebiesko-białe "coś" z wielką głową 8-)
I pomyśleć, że byłam dziś we Wrocławiu i zupełnie wypadło mi z głowy wstąpić do Agilisowa jako np. kurier i cichaczem zwinąć takie jedno niebiesko-białe "coś" z wielką głową 8-)
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Agnieszka7714
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
takie widoki to ja uwielbiam najbardziej jedno wielkie CUDO <serce>
Ino jest wspaniałą koteńką ale ciocio-mamuńka <zakochana>
a maluszki jakie łobuzki piękne <zakochana>
Arabica dobrze wie ,ze słuzba czycha za winklem i wszystko wokół jej malców zrobi <lol> taka pięknościówka swój rozumek ma
wszystkie Agilisowe kociaste <serce> <serce> <serce>
Ino jest wspaniałą koteńką ale ciocio-mamuńka <zakochana>
a maluszki jakie łobuzki piękne <zakochana>
Arabica dobrze wie ,ze słuzba czycha za winklem i wszystko wokół jej malców zrobi <lol> taka pięknościówka swój rozumek ma
wszystkie Agilisowe kociaste <serce> <serce> <serce>