ENRIKO ARNIKA*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

Pięknie kocurro rośnie i widać, że fajny żywot wiedzie ;-)
kadarki
Hodowca
Kontakt:

Post autor: kadarki »

trochę ponad 5 kilo pięknego i szczęśliwego koteczka <mrgreen>
Awatar użytkownika
Ania i Krzyś
Kontakt:

Post autor: Ania i Krzyś »

Dzień dobry obu panom. :)
Awatar użytkownika
DjDario
Kontakt:

Post autor: DjDario »

Ania i Krzyś pisze:Dzień dobry obu panom. :)
Witajcie, właśnie jestem po lekturze waszego bloga - dużo ciekawej treści i design superancki ;-)
Awatar użytkownika
Ania i Krzyś
Kontakt:

Post autor: Ania i Krzyś »

DjDario pisze:Witajcie, właśnie jestem po lekturze waszego bloga - dużo ciekawej treści i design superancki ;-)
Miło nam. Dużo pracy trzeba było w niego włożyć (przy okazji przeszedłem przymusowy kurs wielu języków skryptowych), a teraz nawet nie mam kiedy pisać :/ Ech...

Ale już bez <offtopic>

:)
Awatar użytkownika
DjDario
Kontakt:

Wiosna, maj... wreszcie! Któż z nas nie kocha tej pory roku? Nawet zwierzęta i rośliny chętnie podporządkowują się tej wspaniałej, życiodajnej aurze. Nasz kot po zimie trochę sobie przytył, ale oszczędzę go i nie podam wskazań wagi :-) To akurat nie problem, bo coraz więcej jest okazji by wyjść pospacerować na soczysto-zielony trawnik. Nawet chodzenie w szelkach naszego brytyjczyka w żaden sposób nie zniechęca, a często wyrazistym miaukiem aż się o takie wyjście doprasza. Tymczasem zebrałem kilka fotek na których brymiś znajduje się w przeróżnych, czasem dziwacznych wręcz pozycjach. Zobaczcie sami :-)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Pozdrawiamy serdecznie!
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

o matko! na przedostatnim zdjęciu wygląda jakby jeden oczodół miał pusty!!! Cudowny kocuro. juz nie moge się doczekac aż nasz tak dorosle będzie wyglądał :-)
Awatar użytkownika
DjDario
Kontakt:

Anka pisze:o matko! na przedostatnim zdjęciu wygląda jakby jeden oczodół miał pusty!!! Cudowny kocuro. juz nie moge się doczekac aż nasz tak dorosle będzie wyglądał :-)
Uuuu racja moje niedopatrzenie, fotka tak mi niesfornie jakoś wyszła. Prosiłbym administratora o usunięcie tej przedostatniej fotki :-P
Awatar użytkownika
Anka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Anka »

no co ty!! nie usuwaj!! jeszcze się kocuro obrazi, że nie pokazujesz jego wszystkich wdzięków!!
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Pozycja z trzech ostatnich zdjęć jest dla mnie zupełnie niezrozumiała. U nas Ozz tak lubi spać. Może przy odszczelnionych oknach wietrzy sobie w ten sposób futro pod pachami? Nie wiem...

Coś go ten maj rozleniwił, same statyczne zdjęcia, wariacje na temat pozycji leżącej <lol>
Zablokowany