No właśnie, ja tak oglądam te zdjęcia i myślę "Dałabym głowę sobie uciąć, że Khalisia jest niebieska, a widzę szylkretkę, jak mogłam to aż tak przegapić" <lol> Czyli z moją głową i z oczami wszystko jest dobrze, Khalunia jest niebieska, a zdjęcia po prostu zabawnie wyszły, tak? <lol>yamaha pisze:Wyglada jak szylkretka <lol>
Khaleesi & Mordimer
- Luinloth
- Agilisowy Rezydent
Re: Khaleesi & Mordimer
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Monia zauważyłaś, że koty lubią leżeć na łączeniach kanapy? U mnie jest dokładnie tak samo. Zawsze wylegują się w miejscu gdzie łączą się dwie części narożnika :-)
Przesłodko Kalinka wygląda na tej kanapie <zakochana> <zakochana> <zakochana> I wcale się nie przejmuj, że tak monotematycznie. Z wielką przyjemnością ogląda się szczęśliwe koty <serce>
Przesłodko Kalinka wygląda na tej kanapie <zakochana> <zakochana> <zakochana> I wcale się nie przejmuj, że tak monotematycznie. Z wielką przyjemnością ogląda się szczęśliwe koty <serce>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
W końcu doczekałam się wymarzonej szylkretki
<zakochana>
Rzeczywiście, zdjęcie mi w tym pomogło....
Rzeczywiście, zdjęcie mi w tym pomogło....
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
A sobie też kupiliście jakąś sofę <diabeł>MoniQ pisze:
Niebieskie bryśki baaardzo dobrze prezentują sie na szarej sofie
A wielkie przeszklenia też lubie bardzo ......chociaż nie posiadam <mrgreen>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
MoniQ miałaś swoje włosy ufarbować na czerwono, a nie Kalinki na blond <lol>
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
MoniQ, ale parapeciki trzeba było zrobić szersze <mrgreen> Chociaż i tak dobrze, że je masz, ja w salonie nie mam ani jednego i bardzo żałuje, Twoje okna bardzo mi się podobają, teraz właśnie takie bym zrobiła, nie do samej ziemi
Jakie piękne kocie legowisko, mam nadzieję, że kotki nie zrobią z niego drapaka (tak jak to u mnie było <lol> )
I same powiedźcie, co to byłby za dom, jeśli kotów by w nim nie było?

Jakie piękne kocie legowisko, mam nadzieję, że kotki nie zrobią z niego drapaka (tak jak to u mnie było <lol> )
I same powiedźcie, co to byłby za dom, jeśli kotów by w nim nie było?
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Cud boski, że w ogóle je mamy, musieliśmy o te parapety powalczyć, bo wykonawca nie uważał naszych okien za okna tylko za drzwi balkonowe, więc skoro to nie okna to i parapety się nie należąatomeria pisze:MoniQ, ale parapeciki trzeba było zrobić szersze <mrgreen> Chociaż i tak dobrze, że je masz, ja w salonie nie mam ani jednego i bardzo żałuje, Twoje okna bardzo mi się podobają, teraz właśnie takie bym zrobiła, nie do samej ziemi![]()
Ale ostatecznie parapety są i koty mają gdzie posadzić dupki, o dziwo, mieszczą się
Aaa, wszystkim wzdychającym do takich wielkich okien powiem tylko, że po remoncie okna w salonie myliśmy 1,5 godz. w dwie osoby. Coś czuję, że to nie będzie najczystsze okno w bloku.... <gwiżdże> <gwiżdże>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Pięknie tam u Was , no i raj kanapowy też mi się bardzo podoba :-)
- PyzowePany
- Agilisowy Rezydent
Cudnie u was <zakochana> <zakochana> <zakochana>
My mamy właśnie takie okna do samej podłogi i szlag mnie jasny trafia z nimi, a za ich mycie to się nawet nie zabieram, zasłaniam roletami póki mogę <roll> <roll>
My mamy właśnie takie okna do samej podłogi i szlag mnie jasny trafia z nimi, a za ich mycie to się nawet nie zabieram, zasłaniam roletami póki mogę <roll> <roll>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Dziękujemy za pochwały
jeszcze dużo czasu, pracy i pieniędzy trzeba, ale pomału sobie to gniazdko wijemy...
A dzisiaj nasz przedpokój nabrał koloru..... ciemnoturkusowego <strach> Mordimusiowi chyba się podoba, bo robił wszystko, żeby też zadać szyku turkusowym futrem....
A dzisiaj nasz przedpokój nabrał koloru..... ciemnoturkusowego <strach> Mordimusiowi chyba się podoba, bo robił wszystko, żeby też zadać szyku turkusowym futrem....