Domisiu, jestes CUDNA (przeszkadza Ci ten nietoperz maly bialy pewnie w spokojnym kocim zyciu
Domia Arget Bri*Pl i D*Szmaragdowa Igła Quamar vel Karmelek
- yamaha
- Genius Loci
Re: Domia Arget Bri*Pl i D*Szmaragdowa Igła Quamar vel Karme
Jeszcze z 1,5 kg i bede mogla spokojnie tu wchodzic, bez obaw o moje <serce>
Domisiu, jestes CUDNA (przeszkadza Ci ten nietoperz maly bialy pewnie w spokojnym kocim zyciu
)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ale masz cudny duecik <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Panna brysiówna piękna i jaka okazała, a Ufolek coraz piękniejszy i jak niesamowicie urósł <strach> Dopiero taki mały, chudy szczyl był, a tu już takie kocisko się zrobiło
Piękne foty. Szczególnie mi się podoba ta, jak Domia siedzi na stole i pozuje, a Karmelek ją łapą trzyma. Zaraz miałam skojarzenie: "Posuń się Domia, teraz ja będę pozował a nie ty" <lol>
Panna brysiówna piękna i jaka okazała, a Ufolek coraz piękniejszy i jak niesamowicie urósł <strach> Dopiero taki mały, chudy szczyl był, a tu już takie kocisko się zrobiło
Piękne foty. Szczególnie mi się podoba ta, jak Domia siedzi na stole i pozuje, a Karmelek ją łapą trzyma. Zaraz miałam skojarzenie: "Posuń się Domia, teraz ja będę pozował a nie ty" <lol>
-
Slonick
No nadrobilas zaleglosci wzorcowo. A jak rodzina przyjela wiesci o nowym domowniku?
Walka jak widze w kategorii open i jakos nie widze zacierania sie roznicy w wielkosci
Karmel jest swietny a miny robi prawie jak czlowiek <shock>
Walka jak widze w kategorii open i jakos nie widze zacierania sie roznicy w wielkosci
Karmel jest swietny a miny robi prawie jak czlowiek <shock>
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Jak to miło oglądać zgrane duety <ok> . No i ludzi co kochają koty :-)
- yohjia
Rośnie Karmelek ekspresowo, oj rośnie. Chyba zapatrzył się na Apsika <lol> Manitko, przepraszam
- Zafira
Od mojego powrotu po tygodniowej nieobecności ,zauważyłam, że prowodyrem zapasów i gonitw to częściej obecnie jest Domia niż Karmelek.Trudno w tej sytuacji rozstrzygać ,kto komu bardziej przeszkadza w spokojnym kocim życiu. Raczej oboje są sobie bardzo potrzebni jak powietrze do oddychania. Kiedy Karmelek w czasie zabawy zakrztusił się i było blisko pawika ,to Domia zachowała się jak jego mama , z takim niepokojem przybiegła i próbowała pomóc.
Bardzo, bardzo zachęcam wszystkich właścicieli kocich jedynaków do decyzji o drugim kocie .To jest zupełnie inna bajka. Oczywiście moim zdaniem najlepszy dla brytyjczyka jest devonek, ale każdy może się ze mną nie zgodzić. Natomiast drugi kot powinien być dla dobra tego pierwszego.
Słonick- rodzinka zareagowała bardzo dobrze.Pisałam już wcześniej, że mama nawet wystosowała taką maksymę, coś w tym rodzaju, że w końcu musi się coś dziać w domu, żeby dom żył.
Zdjęcia z zapasów były robione ponad tydzień temu, bardziej aktualne są te na stole. Tydzień dla Karmelka to bardzo dużo jak widać.
Wszystkim dziękujemy za miłe słowa <serce>
Bardzo, bardzo zachęcam wszystkich właścicieli kocich jedynaków do decyzji o drugim kocie .To jest zupełnie inna bajka. Oczywiście moim zdaniem najlepszy dla brytyjczyka jest devonek, ale każdy może się ze mną nie zgodzić. Natomiast drugi kot powinien być dla dobra tego pierwszego.
Słonick- rodzinka zareagowała bardzo dobrze.Pisałam już wcześniej, że mama nawet wystosowała taką maksymę, coś w tym rodzaju, że w końcu musi się coś dziać w domu, żeby dom żył.
Zdjęcia z zapasów były robione ponad tydzień temu, bardziej aktualne są te na stole. Tydzień dla Karmelka to bardzo dużo jak widać.
Wszystkim dziękujemy za miłe słowa <serce>
-
Slonick
Doswiadczony nie jestem, ale w pelni sie zgadzam ze dwa koty to zdecydowanie lepiej niz jeden 
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Dawno mnie nie było a tu Domia jeszcze piękniejsza niż była- widać służy jej obecność mężczyzny u boku :-) . Karmelek wyrósł, że ho ho, śliczny jest i widać, że miłość kwitnie. Super.
- Zafira
Minęło troszkę czasu od ostatnich zdjęć, aura nie sprzyjała pozowaniu, bo koty najchętniej zalegały płasko na kafelkach, żeby poczuć chociaż troszeczkę chłodu. Przypominając mopy.
Ostatnio jednak trafiła się nam sesja łóżkowa, intymna, zrobiona w zaciszu sypialnianym ( dozwolone tylko dla 18 +). Od jakiegoś czasu po otwarciu oczu ukazuje mi się taki oto widok( wybaczcie aranżację ale jest naprawdę duszno):

Jak to z facetami bywa, rano zazwyczaj zbiera im się na pieszczoty hmm <hm> …

Mój Karmelek należy do niezwykle czystych kocurków, naprawdę zadziwia mnie jak bardzo dba o siebie. Kiedy więc już się obudzi i wymizia do woli , natychmiast przystępuje do zabiegów higienicznych.
Takie same mają miejsce kiedy idzie spać.

Ostatnio jednak trafiła się nam sesja łóżkowa, intymna, zrobiona w zaciszu sypialnianym ( dozwolone tylko dla 18 +). Od jakiegoś czasu po otwarciu oczu ukazuje mi się taki oto widok( wybaczcie aranżację ale jest naprawdę duszno):

Jak to z facetami bywa, rano zazwyczaj zbiera im się na pieszczoty hmm <hm> …

Mój Karmelek należy do niezwykle czystych kocurków, naprawdę zadziwia mnie jak bardzo dba o siebie. Kiedy więc już się obudzi i wymizia do woli , natychmiast przystępuje do zabiegów higienicznych.
Takie same mają miejsce kiedy idzie spać.

- Zafira