Miot G - Arabica i GIC Creme Bellucci vom Wernerwald*D

Zablokowany
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Dorota pisze:telefonuj, telefonuj :-x i kremowy Guru <shock> do Warszawy pojedzie <diabeł>
a ja do szpitala <lol>
<mrgreen> żartowałam <mrgreen>
a nawet jak bym zadzwoniła to w tym temacie nic bym nie wywalczyła <mrgreen>

No śliczny ten Guru. Jakoś mało ma fotek chyba <diabeł>
Awatar użytkownika
Cokolada

Post autor: Cokolada »

Mago pisze:

No śliczny ten Guru. Jakoś mało ma fotek chyba <diabeł>
Też mi się tak wydaje :hammer:
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

Mago pisze:No śliczny ten Guru. Jakoś mało ma fotek chyba <diabeł>
faktycznie, może i mało :-(
pewnie teraz Dorszka na Claruni skupiona :kotek: <serce>
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

ślicznie maluchy rosną <serce>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Zdjęć nie będzie, ale garść informacji się znajdzie :)

Po tygodniowej walce dzieci pięknie chrupią kuleczki. Najlepiej chrupie Grace: ona po kilku "naprowadzeniach" na miskę przypomina sobie, że z miski je się tak samo, jak z dłoni <lol> Zajada tak łapczywie, że aż cała się trzęsie z pożądliwości. Połowa oczywiście wypada z krótkiego, włochatego pysia, ale Grace dzielnie nabiera po raz kolejny, i tak niemal bez końca <mrgreen> Zaraz za nią plasuje się Grappa - ona je trochę dostojniej, i trochę dłużej trzeba jej uświadamiać, że to w misce, to to samo, co na rękach. Ale w końcu i ona zaskakuje, i w łapczywości niemal dorównuje Grace <tańczy>

Najlepsi są Guru i Gatta, postaram się zrobić zdjęcie, zanim się to nie zmieni. U Gatty WIELKI postęp - nie trzeba już zawijać w mumijkę. Za to Guru... Ja nie wiem, czy powinnam to publicznie ujawniać... Guru je bardzo chętnie w pozycji siedzącej, takiej buddyjskiej, otwiera grzecznie dzioba, i łapką przytrzymuje moje palce, żeby nic nie wypadło <lol> Nie wiem, kiedy dojdziemy do pozycji jakiejś bardziej przyzwoitej, ale może się okazać, że Dorota będzie swojego chłopczyka na mymłonie układała i on zadowolony tak się będzie posilał.

Mięcho oczywiście wie jak jeść :hammer:
Awatar użytkownika
Justyna

Post autor: Justyna »

... smacznego maluszki,smacznego <ok> ileż to trzeba cierpliwości i pokory przy wychowaniu takich kociątek <mrgreen> Dorszko, super się czyta tego typu relacje <pokłon> a za chwilę
powtórka z rozrwyki,powodzenia życzę
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

Dorszka pisze: Nie wiem, kiedy dojdziemy do pozycji jakiejś bardziej przyzwoitej, ale może się okazać, że Dorota będzie swojego chłopczyka na mymłonie układała i on zadowolony tak się będzie posilał.
a będzie, będzie i na mymłonie układała i na czym tylko Guru zapragnie bo to bardzo grzeczny chłopczyk jest i dokładnie wie kiedy i do czego pysia się otwiera <serce> <mrgreen>
Guru tylko ty nie daj się oszukać na tym mięsku, bo dziewczyny (te kudłate ) to bardzo bystre do korytka są a Ciebie kruszynko ty moja daleka droga czeka :kotek:
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

Ha ha, opisy boskie, uwielbiam ten wątek :) A Guru rozkoszny musi być w czasie tego karmienia :)
Awatar użytkownika
Monika
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Monika »

Tuaj to zaglądac nie można...grozi zassaniem do monitora... Głaski dla kotków - ślicznotków :kotek:
Awatar użytkownika
EDZIA

Post autor: EDZIA »

Dorota pisze:
Dorszka pisze: Nie wiem, kiedy dojdziemy do pozycji jakiejś bardziej przyzwoitej, ale może się okazać, że Dorota będzie swojego chłopczyka na mymłonie układała i on zadowolony tak się będzie posilał.
a będzie, będzie i na mymłonie układała i na czym tylko Guru zapragnie bo to bardzo grzeczny chłopczyk jest i dokładnie wie kiedy i do czego pysia się otwiera <serce> <mrgreen>
Guru tylko ty nie daj się oszukać na tym mięsku, bo dziewczyny (te kudłate ) to bardzo bystre do korytka są a Ciebie kruszynko ty moja daleka droga czeka :kotek:
Dorota, a kiedy Guru przyjedzie do Ciebie?
Kiedy go bedziesz mogla układac na mymłonie?
Zablokowany