nie miałam GGm, mam zwykły GG, nie mam pojęcia jak się nosi GGM,
granulki GG są drobniejsze niż w Tigerino, ale zbryla się świetnie to GG
zapach jest inny, wg mnie mniej intensywny jest Tigerino, mnie sie po prostu bardizej tamten zapach podoba, mój syn twierdzi że GG mniej pachnie ale "brzydziej" i wracamy do Tigerino poi wyczerpaniu GG ;)
ja mam przed kuwetą łazienkową taką matę sizalową - to był w sklepie kupiony kawałek chodniczka obrębiony cały - za 10 zł!!!! kupiony w Majstrze, jak miałabym sama ucinać i obrębiać (skąd igła, a ręcznie to masakra jakas) to nie ma szans, więc skorzystałam z Majstrowej promocji
nie znajduję żwirku poza łazienką wcale... W łazience na tej macie jest trochę czasem "sypnięte" ale może nie tyl przez koty wszystko co przy sprzątaniu coś się zesypie...
dałam powąchac oba żwirki koleżance ;) powiedziała że Tigerino łagodniej pachnie ;) ale czuć taki puderkowy zapach, nie jest na pewno bezzapachowy
zbryla się fe - no - me - nal - nie
ale tu w zasadzie idą łeb w łeb z GG a żwirek Benek to jest zuuupełnie inna bajka
btw za Tigerino w promocji 2x14 lub MM w promocji 2x14 place za kg tyle (w Zooplus) co wychodzi za litr Benka w zoologicznym przy worku 7 litrowym... tzn Benka bym po prostu nie kupowała w wysyłkowej ;p i dlatego tak przeliczam że bardziej mi sie oplaca kupic GG lub Tigerino w Zooplusie (jakość naprawdę bez porównania!!!! to są jakby dwie zupełnie inne kategorie zwirku) niż Benek w zoologicznym ;p na miejscu
koleżanka mająca kota od lat kilku nawiedziła mnie dziś przed południem i korzystała z łazienki (tam jest główna kuweta) po wyjściu spytała czy koty z niej nie korzystają
spytałam dlaczego
a bo nic nie czuć zupełnie, a nawet otworzyłam...
powiedziałam ze to żwirek, właśnie ona była testerem zapachów ;) i pisze się na zamówienie ze mną Tigerino
ale GG jest naprawdę świetny!!! gdybym nie znała Tigerino, brałabym tylko GG
Tigerino chyba porównywalne z GG jeśli chodzi o wydajność, nie sprawdziłam GG jeszcze ale zbrylanie i podobne paramatry są bardzo zbliżone więc myślę że to bedzie tak samo