Pracowy kotek też fajny
Moris Mikesz i Fidonia
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Re: Moris
fajny gość z tego Morisa <mrgreen>
a tak na marginesie to przyszło mi do głowy że nasze mieszkania wyglądają jak za PRL-u- wszędzie tak samo: kartonowy domek, rondelek, tunel ..... <lol> <lol> <lol>
ale podłogę to masz fajną :-)
a tak na marginesie to przyszło mi do głowy że nasze mieszkania wyglądają jak za PRL-u- wszędzie tak samo: kartonowy domek, rondelek, tunel ..... <lol> <lol> <lol>
- beev
Tez tak TŻ mówiłam i dał sobie wmówić
teraz ma nowy dysk i laptop lepiej chodzi <rotfl>
A Moris właśnie szaleje, kupiłam zabawkę dla suni syna a kot jak ja zobaczył to zwariował. , biega z nią po domu, przytula, skacze <rotfl> jak uda się zrobić zdjęcie to wstawie
A Moris właśnie szaleje, kupiłam zabawkę dla suni syna a kot jak ja zobaczył to zwariował. , biega z nią po domu, przytula, skacze <rotfl> jak uda się zrobić zdjęcie to wstawie
- beev
Yolla pisze:fajny gość z tego Morisa <mrgreen>![]()
Ale podłoga beznadziejna ,każdy paproch i plame widać
- beev
nie wiem czy będzie dobrze widoczne bo jak zwykle przemieszcza sie z prędkością światła :->

i już Lenka (suczka syna) musi poczekać na swój prezent, aż Moris się wybawi

to taka moja księżniczka <serce> zamiast wnuczki babcia ma sunie do rozpieszczania
szkoda tylko że z Moriskiem nie mogą się razem bawić

i już Lenka (suczka syna) musi poczekać na swój prezent, aż Moris się wybawi

to taka moja księżniczka <serce> zamiast wnuczki babcia ma sunie do rozpieszczania
szkoda tylko że z Moriskiem nie mogą się razem bawić