Meg zwana Kocinką

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

asiak pisze:I co z Frankiem?
Na gadaniu się skończyło... ;-( Jak zwykle zresztą... :hidden:

Jednak kiedyś to nastąpi na 100%! Po schowaniu serca do "ciemnego pokoju" i przeanalizowaniu po raz setny wszystkich za i przeciw wyszło, że jeszcze muszę troszkę poczekać...
Franek już ma dom więc w sumie lepiej poszukać kota, który go nie ma. Może na działce Meg sobie kogoś "przygrucha" ;-)) :-) . Akurat jest przy drodze gdzie ludzie "gubią" swoje zwierzątka domowe, albo przywiązują do pobliskich krzaczków pod urzędem gminy. Zobaczymy, a narazie będzie kolejny odcinek serialu z cyklu "chciałabym, a boję się" ;-)) :-) :-D
Głaski dla wszystkich szczęściarzy i "w czepku urodzonych" z forum! :kotek:
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Kosanna jeśli myślisz o dokoceniu to przecież jest mnóstwo kotów potrzebujących domów.
Tymbardziej teraz, wysyp kociąt, schronisko na Paluchu przepełnione, fundacje też - do wyboru do koloru.... serce sie kroi....
Ja bardzo żałuję że już limit wyczerpałam.... bo najchętniej bym wzięła wszystkie
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Myśle, że nie ma czego się bać, trzeba tylko przeanalizować całą sytuacje, wszystkie za i przeciw (a zakładam, że ZA weźmie góre ;-)) i tak jak Hannah napisała, udać sie do schroniska, sezon wakacyjny w pełni, więc niestety miejsca przełnione, na pewno przy nie jednym kociaku, coś chwyci za serce i wybór może być trudny, ale pomyśl o tym, że dzięki Tobie chociaż jednen maluszek będzie miał prawdzwiy dom :-)
kotku

Post autor: kotku »

Kibicuję Ci całym sercem, żebyś odnalazła się razem ze swoim kotkiem, który z pewnością gdzieś na Ciebie czeka :hug:
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

No dobrze, ale teraz poprosimy zjęcia Megusi, bo już baaardzo dawno nie było :P
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

czyżby Megusia... nie chciała nam pokazać swojego uroczego pysiaczka :-( ?
Awatar użytkownika
Izabella1974

Post autor: Izabella1974 »

Ależ ta MEG ma fajnego pysia :-D Taka mędralińska <lol> :kotek: I kolorek taki niespotykany!
Awatar użytkownika
kosanna

Chciałam Wam zamieścić filmik z Meg w akcji, ale zadanie mnie przerosło. Nie działa, spróbuję innym razem. :-(
Awatar użytkownika
Dracanka

Post autor: Dracanka »

Mnie się nie otwiera... chyba nie mam jakiejś wtyczki? :-/
Awatar użytkownika
kosanna

Dracanka pisze:Mnie się nie otwiera... chyba nie mam jakiejś wtyczki? :-/
Masz wszystko dobrze, tylko ze mnie sierota, tak wysyłałam film, że zamiast filmu widzę ciemność! Edytowałam tego posta i usunęłam link do filmu, którego nie ma, żeby ludzi nie drażnić! ;-)) :-) Zamieszczę zaraz zdjęcie to jeszcze potrafię (chyba):
http://imageshack.us/photo/my-images/85 ... 0011g.jpg/
Co za ironia losu: Kupiłam sobie nowy aparat telefoniczny, prosiłam taki, żeby można było robić dobre zdjęcia, bo strzelam Meg fotki z aparatu. Sprzedawca polecił mi właśnie ten (rezulata wyżej) bo ma 5 mp, a nie 2 itd. i oto rezultat. Zdjęcia milion razy gorsze niż w starym, już pomijam fakt, że w ogóle nie łapie ostrości i że musiałam tych "fot" cyknąć 10 żeby jedna wyszła w miarę ostra. Dodam jeszcze, że zdjęcie robione było w ciągu dnia, a nie o zmierzchu. Nie ma lampy i żadnej możliwości edycji. Chyba kupię sobie lustrzankę cyfrową! Zgroza! :-/
Zablokowany