Gustaw Z Kociego Dworu*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Marcel

Post autor: Marcel »

Wszystkiego najlepszego dla Gustawa :tort:
Awatar użytkownika
bea

Post autor: bea »

od nas tez :kotek: :tort:
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Najlepszego Gustawie! :tort:
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Cudny niedźwiedź <serce> Dla Gustawa 100 lat! :tort:
Awatar użytkownika
martha

Post autor: martha »

Ale się tu zakurzyło!
Dawno nie pisałam żadnych wieści o Gustawku... Miałam bardzo dużo zajęć i zaniedbałam trochę wizyty na forum, teraz staram się nadrobić :-) I mam nadzieję, że częściej będę mogła się udzielać.
Kocik ma miesięczne wakacje u kolegi Williego. Już się za nim tak stęskniłam, chociaż odwiedzałam go regularnie! Ale niestety, od początku wakacji w moim mieszkaniu jest remont... Myślałam, że będzie dobrze i Gucik sobie poradzi, ale to dla niego chyba zbyt duży stres. A w momencie kiedy wszedł do świeżo wylanej podłogi w przedpokoju, postanowiliśmy go zawieźć do kolegi.
I efekt jest taki, że mamy problem..;P Bo kotki się tak polubiły, że trudno je rozdzielić. Więc aktualnie jestem zazdrosna, Willson zabrał mi maluszka... Ale bez gadania, w przyszłym tygodniu Gustawek wraca do domu <serce>
Mamy też za sobą pierwszą kąpiel! Kupiłam szampon Iv San Bernard cytrynowy i było pranie :) Weszłam z kotkiem pod prysznic i... nawet obyło się bez drapania !:) Ale później cięzko mi było patrzeć na takiego (jak to moja mama ujęła) mokrego szczurka... Potem za to został pachnącym szczurkiem :)
Ostatnio stał się bardzo przymilny, przychodzi, ociera się o nogi, mruczy <zakochana> Jeszcze nigdy nie okazywał tylu uczuć i bardzo mnie to cieszy:)
Do końca przyszłego tygodnia postaram się wrzucić jakieś fotki :-)
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Mam nadzieję, że nie wyrównaliście odciśniętej łapki w podłodze <diabeł> Toż to prawdziwy skarb <lol>
Awatar użytkownika
gosiaczek8807

Post autor: gosiaczek8807 »

Jaki wniosek? Gustawowi trzeba kolegi! <mrgreen>
Awatar użytkownika
martha

Renia pisze:Mam nadzieję, że nie wyrównaliście odciśniętej łapki w podłodze <diabeł> Toż to prawdziwy skarb <lol>
<lol>
Szybko musieliśmy go wyciągąć z zaprawy, jeszcze by zaschnęła z lapkami w środku, i co wtedy?:P

Wiem, że drugi kociak by się przydał. Niestety na razie nie mam możliwości, może za jakiś czas pomyślimy :-)
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

To świetnie masz że Twój kociak się łatwo zaprzyjaźnia z innymi zwierzętami :)..... Zdarzenie z zaprawą musiało być śmieszne :) trzeba było zostawić odciśnięte łapki na pamiątkę ;) hihi <rotfl> jak to gwiazdy filmów zwykły robić ;) hehe <rotfl> ....
Wspaniałego tego Gustawka macie <zakochana> :kotek: ...

Ps: czekamy na zdjęcia :)
Awatar użytkownika
martha

Zdjęcia będą... może w tym, może w przyszłym tygodniu :)
Guciek już jest w domku. Ale się przymilny zrobił! Ciągle mruczy, ociera się o nogi, śpi u mnie na nogach w nocy :kotek: Tylko się nie chce bawić. Trochę na muchy poluje i na tym koniec... Trzeba go rozruszać. Musi się przyzwyczaić znów do zabawy z ludźmi a nie z innym kotem :)
Nawet mu się schudło. 6,5 kg kota! Jak na niego to bardzo mało :)
Jak dobrze, że już jest w domku <serce>
Zablokowany