My tu ciągle o maluchach a dzisiaj mój najukochańszy biały Duffy kończy 1 roczek (z relacji Pani która przygarneła jego ciężarną matke i znalazła kociakom i matce domy).
Od kilkunastu lat mam koty ale chyba żadnego az tak nie kochałam jak tego, skradł moje serce, jest taki słodki <serce> to takie duże dziecko i taka poczciwina a obrywa od Doriana regularnie
Wszystkiego najlepszego kochany Dufficzku
oto solenizant:
uwielbia tak sie kłaść - to takie słodkie <serce> :
Duffy słodki jubilacie wszystkiego naj naj bardziej kociego i cudownego ,a zdróweczka przede wszystkim i żeby ten paskudnik przestał Ciebie łomotać już ja bym go złomotała łobuza jednego <mrgreen>
Duffiku, Piekna Sniezynko !
Wszystkiego najkociejszego, duzo smakolykow, glaskow i mizianek
Obys mial w domu spokoj, Dorian'em sie nie przejmuj, on tak szuka zaczepki, bo sie boi, ze piekniejszy od niego bedziesz. No i zazdrosny jest, ze Cie Pancia tak kocha. Ale Ty go lekcewaz, przeciez z Ciebie taki madry kot.
(a co do wylegiwania sie z tylnymi lapami ulozonymi w ten sposob : moja Missy tez bardzo czesto tak smiesznie lezy)
Dufficzku wszystkiego dobrego i najlepszego z okazji roczku, a przede wszystkich zawsze dużo zdrówka, no i żeby cię nie łomotał ten kotforek, nie daj się już duży jesteś