Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Re: Ozzy i Iggy

Post autor: Mago »

Mimbel, co mi tam, też pogratuluję! :winko:
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Mago pisze:Mimbel, co mi tam, też pogratuluję! :winko:
Dzięki wszystkim!
Pamiętam jak ekspresowo doszybowałam do pierwszej setki, nawet nie wiem kiedy...

W tej chwili Ozz zalega na moich kolanach, a Iggy przeszkadza Konkubentowi w mordowaniu potworów w kolejnej grze... Nie będzie słitaśnych wieczornych foć na okoliczność strony jubileuszowej <lol>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Za 300, no i życzę drugie tyle pełne zdjęć chłopaków. :party:
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

mimbla pisze:Obrazek
Ale boska fotka! No cud! I dywanik i kot! Kot najbardziej piękny <mrgreen>
Awatar użytkownika
Betuś

Post autor: Betuś »

Witam,
Te kocie sesje sa cudne <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Marta tu taka pauza, że i ja spóźniona mogę pogratulować 300 strony <lol>
Wzięło mnie dziś na wspominki i zaglądam do forumowych weteranów ;-)) Mago wczoraj stuknęło 6 lat na forum, więc jakoś tak sentymwntalnie.
A i ja miałam sporą przerwę, więc nadrabiając zaległe strony Twoich Rockmenów ryczałam jak zobaczyłam minę "ka ka ka" <lol>
:kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Dobrze, że dałam Ci Bartolko czas na zapoznanie się z materiałem <lol> Pewnie dziś lub jutro wrzucę nowe zdjęcia, mam trochę zaległości <oops> Wczoraj do nocy obrabiałam zdjęcia cudzych kotów ;-)) Może dziś trafią do odpowiedniego wątku. Tych mordek dawno nie widzieliście <roll>
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

mimbla pisze:Dobrze, że dałam Ci Bartolko czas na zapoznanie się z materiałem <lol> Pewnie dziś lub jutro wrzucę nowe zdjęcia, mam trochę zaległości <oops> Wczoraj do nocy obrabiałam zdjęcia cudzych kotów ;-)) Może dziś trafią do odpowiedniego wątku. Tych mordek dawno nie widzieliście <roll>

Fibulce-Megulce????
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

madziulam2 pisze:
mimbla pisze:Dobrze, że dałam Ci Bartolko czas na zapoznanie się z materiałem <lol> Pewnie dziś lub jutro wrzucę nowe zdjęcia, mam trochę zaległości <oops> Wczoraj do nocy obrabiałam zdjęcia cudzych kotów ;-)) Może dziś trafią do odpowiedniego wątku. Tych mordek dawno nie widzieliście <roll>

Fibulce-Megulce????
<diabeł>

Dziś cały dzień szorowałam balkon i okna od strony tej cholernej budowy, więc pewnie nie dam rady obrobić starych, zalegających zdjęć chłopaków. Na razie tylko ADHD Igor z telefonu, który wszystko robi zawsze na maksa. [ach, no i mamy wreszcie naszego Rufiego. Mam ochotę zamieszkać na tym drzewie...]

Obrazek
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Uwaga uwaga.
Ostatni raz nadajemy ze starego drapaka.

Obrazek

Miejsce złomu z zooplusa zajął Rufi. Co prawda jedna rozeta obita w transporcie, ale będziemy reklamować.

Kupiłam chłopakom zabawkę marki Fat Cat, której z powodów estetycznych wcześniej nigdy nie brałam pod uwagę. Zdecydowała jej długość <lol> Szukałam czegoś, co łatwo mi będzie animować i co będzie wystarczająco długie do podgryzania i kopania jednocześnie, bo to ulubiona zabawa Iggiego- mówcie mu Czak Noris... Ku mojej rozpaczy Ozz też oszalał... Kupiłam jeszcze myszkę z grzechotką w środku tej samej firmy i radość jest ogromna. <suchy>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek