Szylkrecja on karmię je, ale trzeba go zachęcać, cieszymy się i z tego, ostatnio dałam mu saszetkę mokrego bo ładnie jadł suche, to jako nagroda, bałam się, że przestanie potem jeść suche, ale je, chociaż ma dalej takie jazdy, że chce łapką zakopać, ale potem przychodzi i je
Severus ^^
- Zireael
Re: Severus ^^
Asiek ja właśnie odwrotnie chce żeby jadł głównie suche i dodatek w postaci mokrego
Ostatnio dałam mu rybę na parze i kurczaka gotowanego, lubi też przemrożoną wołowinkę, ale głownie daje mu gotowe puszki z Animondy.
Szylkrecja on karmię je, ale trzeba go zachęcać, cieszymy się i z tego, ostatnio dałam mu saszetkę mokrego bo ładnie jadł suche, to jako nagroda, bałam się, że przestanie potem jeść suche, ale je, chociaż ma dalej takie jazdy, że chce łapką zakopać, ale potem przychodzi i je
a co do rodzaju karmy... on zje każdą chrupkę, która mu podsuniemy... <shock>
- SZYLKRECIA
Super!!Zireael pisze:Asiek ja właśnie odwrotnie chce żeby jadł głównie suche i dodatek w postaci mokregoOstatnio dałam mu rybę na parze i kurczaka gotowanego, lubi też przemrożoną wołowinkę, ale głownie daje mu gotowe puszki z Animondy.
Szylkrecja on karmię je, ale trzeba go zachęcać, cieszymy się i z tego, ostatnio dałam mu saszetkę mokrego bo ładnie jadł suche, to jako nagroda, bałam się, że przestanie potem jeść suche, ale je, chociaż ma dalej takie jazdy, że chce łapką zakopać, ale potem przychodzi i jea co do rodzaju karmy... on zje każdą chrupkę, która mu podsuniemy... <shock>
Tak suche jest ważne! Choćby i na ząbki <ok> a to Ci mały smakosz
- asiek
- Agilisowy Rezydent
Tak propos ząbków,nic tak świetnie nie oczyszcza jak kawałek surowizny czy skrzydełka jak już pisałam. <lol>
- Aga G.
Przepraszam że tak wtrącę ale bardzo mnie to skrzydełko zainteresowało
I tak po prostu mogę dać mojej kotce przemrożone skrzydełko w całości??
:):)
- Miss_Monroe
- Moderator
Tutaj mamy o podawaniu surowego skrzydełka: >>Mięsko<<Aga G. pisze:Przepraszam że tak wtrącę ale bardzo mnie to skrzydełko zainteresowałoI tak po prostu mogę dać mojej kotce przemrożone skrzydełko w całości??
:):)
- Aga G.
Dziękuję Lenko
już czytam 
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
to i ja witam na forum, ciut z opóźnieniem, ale staram się powakacyjnie watki nadrobić... mam nadzieje,ze się da, hehe