J&J :)
- Griffe
Dzięki wszystkim za miłe słowa 
Za tydzień o tej porze będę otwierała transporter z nowymi mieszkańcami (mieszkańczyniami/mieszkanicami?
) mojego domu <!>
<tańczy> <tańczy> <tańczy>
Z decyzji o dwupaku jestem z siebie dumna. Chociaż z daleka się boję, bo jedna ponoć nie chce jeść suchego pokarmu... ale może martwię się na zapas, nie byłby to pierwszy raz :-)
Za tydzień o tej porze będę otwierała transporter z nowymi mieszkańcami (mieszkańczyniami/mieszkanicami?
<tańczy> <tańczy> <tańczy>
Z decyzji o dwupaku jestem z siebie dumna. Chociaż z daleka się boję, bo jedna ponoć nie chce jeść suchego pokarmu... ale może martwię się na zapas, nie byłby to pierwszy raz :-)
- ania_mruffka
- yohjia
...i od tej chwili nic już nie będzie takie samo...Griffe pisze:Za tydzień o tej porze będę otwierała transporter z nowymi mieszkańcami (mieszkańczyniami/mieszkanicami?) mojego domu <!>
...tylko lepsze <mrgreen> Zobaczysz - minie dzień, góra dwa i już nie będziesz mogła sobie wyobrazić dnia bez tych stworów <mrgreen>
Witamy i my na forum :-)
- Griffe
Już od paru dni w domu <mrgreen>
Moje kocinki!!!

Josephine Gamelion*PL zwana Józefinką.
Jennifer Gamelion*PL w skrócie Jenny

Jestem totalnie zakochana <zakochana>
W niedzielne popołudnie postanowiłyśmy się zaprezentować. Obecnie kocinki śpią obok mnie na kanapie, są absolutnie nieprzytomne
tylko turlają się co jakiś czas przez sen z prawego boku na lewy i odwrotnie. Po 4-godzinnej gonitwie aż trudno uwierzyć, że to te same koty <mrgreen>
Pozdrawiamy!!!
Moje kocinki!!!

Josephine Gamelion*PL zwana Józefinką.
Jennifer Gamelion*PL w skrócie Jenny

Jestem totalnie zakochana <zakochana>
W niedzielne popołudnie postanowiłyśmy się zaprezentować. Obecnie kocinki śpią obok mnie na kanapie, są absolutnie nieprzytomne
Pozdrawiamy!!!
- asiunia0312