Gutek & Jędrek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Witam Gutka i Was. <klaszcze> Widać,że rośnie 100% kociamber! <rotfl>
Awatar użytkownika
demian

Post autor: demian »

Dziękujemy i pozdrawiamy <mrgreen>

Obrazek
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Pomału przebijam się przez forum po małej przerwie...

Witam Was bardzo serdecznie :-) i po cichu mam nadzieję, że mój czekoladowy point nie będzie takim zbójem <lol>
Awatar użytkownika
demian

Witam-y! My pracujemy nad naszym, pracujemy <mrgreen>
Awatar użytkownika
E_i_A

Post autor: E_i_A »

Oojj, skad my to znamy??:) Widac nasze kotki maja to we krwi, bo nasza broi za dziesieciu, tylko patrzy co gdzie zbroic, a pozniej przychodzi niewinnie sie piescic na kolanka:) Ustawia sobie jak moze starsza i wieksza od niej Tole. Taki to maly <diabeł>
Awatar użytkownika
demian

a już myśleliśmy, że tylko ten stworek wyssał takie genetyczne mleko <mrgreen>

ps. u nas kolanka tylko w 10 cm odległości..., no chyba że śpi to się wzdłuż kolanek jak stówka na chodniku wyciąga :-P
Awatar użytkownika
E_i_A

Post autor: E_i_A »

Flufcia wlasnie z talerza zakosila kosc po kurczaku ... bo czemu by nie sprobowac przeciez ... moze kiedys pani pozwoli najesc sie w koncu czegos dobrego (czyli niekoniecznie dla kotkow ;-)) )

Jesli chodzi o przytulanki to tutaj sie zdecydowanie roznia, bo Flufcia jak nie broi to tylko zmienia kolanka do spania albo chce zeby ja nosic na rekach :kotek:
Awatar użytkownika
demian

Nasz teraz przy klawiaturze ucina komara :-D i co kilka minut włącza motorek. Co do żarełka - to jest identyczny :-> . Wie też doskonale gdzie trzymane są frykasy i często próbuje wymuszać dopuszczenie go do tego miejsca - wystarczy pojawienie się w jego okolicy <roll>. Z przytulaśkami jest rzeczywiście inaczej, ale już przy wyborze widać było, że interesowała go przede wszystkim albo miska albo rozrabianie z braciszkiem Amberem <lol> Szkoda, że tego ostatniego nie widać na forumowym "horyzoncie" :-(
FaBriCat

Post autor: FaBriCat »

Jejku jestem pod wrażeniem fotek i w ogole tego ruchomego avatarka- bannerka czy jak to nazwac ;)

apropos Ambera- to pozwole sobie na mały OFF topic i wrzuce Jego fotke - przebywa u sympatycznej rodzinki, a przed Świętami dostałam fotki - jak widac miewa się znakomicie - i został Amber ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

<ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Słodka czekoladka super ma ten nochalek :-)
Zablokowany