Bailey

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
bajewka
Hodowca
Hodowla: Bajbri*Pl
Kontakt:

Post autor: bajewka »

ale fajny niebieściach :-)
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

mimbla pisze:Masz to przesłodkie legowisko Whiskasa! Co za nie chcesz? Oddam duszę! <diabeł>
Marta a może takie?? http://www.zooplus.pl/customerpicturedi ... dki/206098

sorki za <offtopic>
*Aragona*

Post autor: *Aragona* »

dziękuję, cieszy mnie, że się podoba
madziulam2 pisze:
mimbla pisze:Masz to przesłodkie legowisko Whiskasa! Co za nie chcesz? Oddam duszę! <diabeł>
Marta a może takie?? http://www.zooplus.pl/customerpicturedi ... dki/206098

sorki za <offtopic>
Legowisko zakupione z ebay ale widziałam takie na stronie petplanet.co.uk ale kawał czasu temu. U mnie legowisko było kupione na długo przed wybraniem kociaka :-)
Wiecie jak to jest..impuls a potem się człowiek zastanawia czy kotu będzie odpowiadało bo jak to z futrami bywa my, że BIAŁE a oni CZARNE!
madziulam2 te ze stronki zooplusa którą podajesz też jest świetne.
Awatar użytkownika
Anulka

Post autor: Anulka »

Super to legowisko, ale cena też <roll>
Żeby tylko kot jeszcze na pewno tam leżakował.. <lol>
Awatar użytkownika
Matyldonka
Agilisowy Rezydent

Post autor: Matyldonka »

Nie wiedziec czemu, mnie ta cena od razu zniechecila :-)
*Aragona*

JETSEŚMY...całe wieki nas nie było. :-P Opuszczamy się strasznie, w pierś się biję...tylko praca i praca. Ahhhh!!!! Jak zobaczyłam ilość nieprzeczytanych postów to się za głowę złapałam. Pokrótce przedstawię co u nas słychać...
Bailey skonczył 4 miesiące z wagą 3 kilo rośnie chłopak na potęgę...jest niesamowicie mizialski i co nas mile zaskoczyło niezwykle towarzyski. Kolor sie wyrównuje i zaczyna być intensywniejszy. Nie broi...jeszcze <diabeł> /co nas niezmiernie cieszy/ i wszelkie sprawy uwzględniając te kuwetkowe mamy pod pełną kontrolą. Karmimy Royal Canin Vet oraz jesteśmy na etapie testowania Orjiena/rybnego więc zatykamy nosy i sypiemy/. Jak na kociaka Bailey jest wyjątkowo spokojny, najchętniej przespałby całe dnie a jak zabawa to tylko wędką i to raptem 10 min. po których następuje należyty wypoczynek :-) z mruczandem i głaskami. Śpi z nami w nocy na łóżku rozpychając się i miziając wibrysami gdy pomruki o głaski nie skutkują. Skutecznie również rozkochuje w sobie każdego kto stanie mu na drodze oraz lubi każdego bez wyjątku kto na ręce weźmie i ponosi/wiadomo świat z góry ciekawszy/.
Postaramy się wkleić kilka aktualnych fotek i obiecujemy poprawę. Tymczasem serdecznie pozdrawiamy i dla wszystkich futrzastych ślemy głaski :kotek:
*Aragona*

dorzucam kilka obiecanych fotek:
Obrazek
Obrazek
ta sprzed miesiąca:
Obrazek

Dziś testujemy karmę Applaws...rewelacji nie ma :-/

xxx
Awatar użytkownika
nessie

Post autor: nessie »

Kamera nie ważna, skoro kot pięęęękny!

To taras, czy podwórko za oknem? Będzie wychodził?
aaGaa

Post autor: aaGaa »

Fajny koci pysiolek :kotek:
... u nas też Applaws omijany szeeerokim łukiem, dobrze,że mamy jeszcze jednego kociastego w rodzinie i pod blokiem pełno bezdomniaczków-one przynajmniej takim jedzonkiem nie pogardzą nie to co te nasze wybredne "brytyjskie kotki" :P

Pozdrawiamy serdecznie :)
Awatar użytkownika
Elwira

Post autor: Elwira »

:) Piękny kociak :) Głaski dla Baileya :kotek:
Właśnie doczytałam że ukończył 4 miesiące i waży 3kg :) to pięknie :)

Mój zwykły kotek ma 5 miesięcy i jak weterynarz sprawdził wagę Śnieżki 2.12 to nazwał ją grubaskiem :). Popatrz jaka różnica między brytyjskimi a zwykłymi :).
Zablokowany