Trzy pak po Irlandzku
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
-
Bonsai
ha!
moze by i przyszlo...ale nie mam nawet przedniego siedzenia
jakie miasto we Francji?
chcialabym kiedys pojechac do jakiegos malego, romantycznego miasteczka we Francji..zbierac winogrona i saczyc slodkie wino gdzies w winiarni pachnacej stechlizna
przegryzajac serem..ah...
a tym czasem mam deszcz tu w Irlandii..i stechlizne w powietrzu
od czasu do czasu.
chociaz dzis taka piekna pogoda!
moze by i przyszlo...ale nie mam nawet przedniego siedzenia
jakie miasto we Francji?
chcialabym kiedys pojechac do jakiegos malego, romantycznego miasteczka we Francji..zbierac winogrona i saczyc slodkie wino gdzies w winiarni pachnacej stechlizna
przegryzajac serem..ah...
a tym czasem mam deszcz tu w Irlandii..i stechlizne w powietrzu
chociaz dzis taka piekna pogoda!
-
Bonsai
to ze mna blo tak samo. zawsze sie dziwilam jak szylkretki moga sie podobacJulcik pisze:Ja łysolka głaskałam w sobotę i padłam! Wrażenia są niesamowite.
Ale tak jak Sonia pisze do pewnych ras trzeba dojrzeć. Tak i jak do pewnych kolorów kota. Ja na przykład nie mogłam patrzeć na szylkrety. A teraz? Kooocham!
zmienilam zdanie...
moj Troll wlasnie zasnal mi na ramieniu!
ona jak papuga...przesiaduje na ramieniu i czyta co pisze..wiec rozumiecie?
zlego slowa nie moge...
- yamaha
- Genius Loci
My mieszkamy w Bourges, w samiutkim centrum Francji.
Serow (szczegolnie kozich, ale i inne oczywiscie sa) Ci tu u nas dostatek, a i win (w wiekszosci bialych) w okolicy nie brakuje !
Oczywiscie to nie Prowinsja ani Bordeaux, gdzie producenci win na kazdym kroku, ale mamy swoje lokalne winne pysznosci
Serow (szczegolnie kozich, ale i inne oczywiscie sa) Ci tu u nas dostatek, a i win (w wiekszosci bialych) w okolicy nie brakuje !
Oczywiscie to nie Prowinsja ani Bordeaux, gdzie producenci win na kazdym kroku, ale mamy swoje lokalne winne pysznosci
- yamaha
- Genius Loci
Wlasnie sie zastanawiam, co wstawilismy do schlodzenia na za 3 godziny hihihi ....... 8-)